Ελλαδα

Πύργος: Επεισοδιακή καταδίωξη τα μεσάνυχτα

Οδηγός είδε το μπλόκο των αστυνομικών και έκανε… αναστροφή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © Eurokinissi

Πύργος: Επεισοδιακή καταδίωξη - Οδηγός είδε το μπλόκο των αστυνομικών και έκανε… αναστροφή

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτο που απέφυγε αστυνομικό μπλόκο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει επεισοδιακή καταδίωξη συνελήφθη από τις αρχές το βράδυ της Τρίτης στον Πύργο.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, το περιστατικό ξεκίνησε λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ όταν ο οδηγός ένας ΙΧ που κινούνταν στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, με κατεύθυνση προς Πάτρα, αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχαν στήσει αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο ύψος του πρατηρίου «Χόχολη», στα Χανάκια και έκανε... αναστροφή.

Όταν, λοιπόν, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κίνησή του, του έκαναν σήμα προκειμένου να σταματήσει, με τον ίδιο να μην ανταποκρίνεται, κάτι που οδήγησε στην καταδίωξη.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ με τη συνδρομή δυνάμεων από την ΔΙΑΣ και την Τροχαία του Πύργου ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον οδηγό σε περιοχές όπως τα Βυτινέικα, τον Άγιο Ιωάννη, την Κατακόλου και ξανά στην Πατρών-Πύργου.

Εν τέλει, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό, στην εθνική οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Βουνάργου όπου και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ακολούθησε και έλεγχος στο όχημα του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.