Ελλαδα

Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της Motor Oil

Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της σε παρακείμενες δεξαμενές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Motor Oil: Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της - Δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της σε παρακείμενες δεξαμενές

Αρκετά βελτιωμένη είναι η κατάσταση της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Motor Oil.

Ωστόσο, στο σημείο παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις οι οποίες θα συνεχίσουν να επιχειρούν μέχρι την πλήρη κατάσβεση της. Τόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής όσο και οι δυνάμεις πυρόσβεσης της Motor Oil συνέβαλαν στον περιορισμό της πυρκαγιάς στο σημείο έναρξης της και δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της σε παρακείμενες δεξαμενές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μotor Oil «από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου».

Να θυμίσουμε πως λόγω της πυρκαγιάς εκδόθηκε από το 112 μήνυμα απομάκρυνσης των κατοίκων της περιοχής, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.