Ελλαδα

Κλείνουν το μεσημέρι δύο σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορείες σήμερα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποβάθρα σταθμού του Μετρό
Κλείνουν το μεσημέρι δύο σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κλείνουν το μεσημέρι δύο σταθμοί του Μετρό με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. - Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορείες σήμερα για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. θα κλείσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (18.9) δύο σταθμοί του Μετρό, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Συγκεκριμένα, στις 15:30 θα κλείσουν οι σταθμοί του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα». Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Οι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί στο Κερατσίνι και των πορειών διαμαρτυρίας μέχρι την Κοκκινιά, με αφορμή τη συμπλήρωση 11 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δολοφονία Παύλου Φύσσα: Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορείες

Αντιφασιστική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί στις 17:30 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα και πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς. Η πορεία θα καταλήξει στην πλατεία της Νίκαιας, στο Μετρό του Αγίου Νικολάου. Στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας αναμένεται να γίνει συλλογική μουσική συνάντηση με ελεύθερη είσοδο.

Στην κεντρική συναυλία θα εμφανιστούν οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μυστακίδης, Κοινοί Θνητοί, Λόγος Τιμής, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Unveil The Sense ενώ στα decks θα είναι ο Lief Key.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν το επιτελικό κράτος…
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν το επιτελικό κράτος…

Ένας δρόμος «του κουτιού» πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να δείχνει σε ορισμένα σημεία ήδη άσχημος και γερασμένος από μερεμέτια και μπαλώματα, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν αποφευχθεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.