Ελλαδα

Motor Oil: Σε ύφεση η φωτιά, παραμένουν ισχυρές δυνάμεις Πυροσβεστικής – Τρεις εργαζόμενοι ελαφρά τραυματίες

Tι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
καπνοι στο εργοστάσιο της Motor Oli
Η φωτιά έχει ορειοθετηθεί, ωστόσο η ρίψη νερού και ειδικών αφρών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση © ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/EUROKINISSI

Μotor Oil: Σε ύφεση η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της

Τρεις εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ελαφρά από την πυρκαγιά στο διυλιστήριο της Motor Oil, η οποία τώρα είναι σε ύφεση, σύμφωνα με αποψινή ενημέρωση από την εταιρεία.

Την ίδια ώρα, δεκάδες πυροσβέστες θα παραμείνουν όλο το βράδυ στις εγκαταστάσεις της MotorOil ώστε να διαχειριστούν τυχόν προβλήματα από ενδεχόμενη αναζοπύρωση της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Motor Oil:
 
«Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου στο χώρο των μονάδων διύλισης του νοτίου διυλιστηρίου των διυλιστηρίων της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους εκδηλώθηκε σοβαρής έκτασης πυρκαγιά από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες. Η κατάσταση είναι σε ύφεση.

Από την πυρκαγιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά στα άνω άκρα 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου και λαμβάνουν όλη την αναγκαία φροντίδα.

Από την αρχή του συμβάντος είμαστε σε αγαστή και συνεχή συνεργασία με τις αρχές. Ευχαριστούμε το Πυροσβεστικό Σώμα και τους ανθρώπους του, αλλά και τους ανθρώπους μας στο διυλιστήριο για τη συνεργασία τους από την πρώτη στιγμή».

Μotor Oil: Έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας για τα αίτια

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά έχει ορειοθετηθεί, ωστόσο η ρίψη νερού και ειδικών αφρών για την ψύξη των εγκαταστάσεων μεταφοράς καυσίμου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Τρεις συνολικά εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου, χωρίς η υγεία τους να διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Ένας εξ αυτών, φέρει ελαφρά εγκαύμστα στα χέρια καθώς συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης.

Προς το παρόν ο χώρος στον οποίο αρχικά προκλήθηκε έκρηξη και εν συνεχεία ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά, θα παραμείνει κλειστός καθώς πρέπει να ερευνηθεί από τους ερευνητές της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Κάτι που αναμένεται να γίνει με το πρώτο φως της ημέρας, αύριο Τετάρτη.

Η κυκλοφορία τόσο στην Παλαιά Εθνική Οδό όσο και στον Προαστιακό, επανήλθε κανονικά, μετά την διακοπή κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί για μια περίπου ώρα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν το επιτελικό κράτος…
Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν το επιτελικό κράτος…

Ένας δρόμος «του κουτιού» πρόλαβε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο να δείχνει σε ορισμένα σημεία ήδη άσχημος και γερασμένος από μερεμέτια και μπαλώματα, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν αποφευχθεί

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.