Ελλαδα

Βόλος: Γιος χτύπησε τον πατέρα του με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι

Το βέλος του διαπέρασε το κρανίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
(φωτογραφία αρχείου) © ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Βόλος: Γιος χτύπησε τον πατέρα του με το ψαροντούφεκο στο κεφάλι - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ένας 40χρονος στον Βόλο χτύπησε στον κεφάλι τον 69χρονο πατέρα του με το ψαροντούφεκο, τραυματίζοντας τον σοβαρά. 

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί της Τρίτης (17.9) στο κέντρο του Βόλου και στη συμβολή των οδών Τρικούπη και Γαλλίας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έως τώρα, ο γιος όπλισε το ψαροντούφεκο και χτύπησε στο κρανίο τον πατέρα του, ενώ στη συνέχεια πήρε και δεύτερη βέργα και τον χτύπησε στο στήθος. Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πατέρας και γιος είχαν συνεχείς καυγάδες, ενώ ο πατέρας αυτή την ώρα έχει περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο 69χρονος πατέρας, που έπεσε θύμα επίθεσης με ψαροντούφεκο από τον 40χρονο γιο του, μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να του αφαιρεθεί το κομμάτι της τρίαινας από το ψαροντούφεκο, που του κάρφωσε ο 40χρονος κάτω από το αυτί και βγήκε από την άλλη πλευρά του κρανίου. Την τρίαινα έκοψαν πυροσβέστες σε δυο σημεία και το κομμάτι που έμεινε μέσα θα αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση.

Ο 40χρονος γιος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα αλλά δεν ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, ήταν ψύχραιμος όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία και φέρεται να είχε συναίσθηση της πράξης του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.