Ελλαδα

Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας, η Κηφισίας και ο Κηφισός

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κίνηση: Στο «κόκκινο» το κέντρο της Αθήνας, η Κηφισίας και ο Κηφισός - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Μετ' εμποδίων συνεχίζειται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου από νωρίς το πρωί της Τρίτης (17/9).

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στην κίνηση εντοπίζονται τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στις λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης ανά τμήματα στην Λεωφόρο Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας.

Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού στον κόμβο της Μεταμόρφωσης προς το Αιγάλεω.

Ακόμα, κίνηση υπάρχει στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα με καθυστερήσεις 20'-25΄ Μαραθώνος-Κηφισίας, στην Περ. Υμηττού με καθυστερήσεις 15'-20' Αγία Παρασκευή-Κηφισίας. Στην Αττική Οδό στο «κόκκινο» είναι και το ρεύμα προς Αεροδρόμιο με καθυστερήσεις άνω των 30’ Φυλής-Κηφισίας, 15'-20' Μεταμόρφωση-Κηφισίας.

Προβλήματα υπάρχουν ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το Χαλάνδρι προς το κέντρο της Αθήνας αλλά και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου από Χαϊδάρι προς Σκαραμαγκά.

Υπομονή χρειάζονται οι οδηγοί στα δύο ρεύματα της Αθηνών - Λαμίας από Ιερά Οδό προς Αχαρνών.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει στην άνοδο της Αλεξάνδρας, τμηματικά στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Καλλιρρόης, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Άγιο Σώστη, στην άνοδο της Ηλιουπόλεως.

Τέλος, κίνηση υπάρχει και στους δρόμους που οδηγούν προς το λιμάνι του Πειραιά.