Ελλαδα

Παγώνη για Κόκοτα: Πολύ δύσκολα τα πράγματα, δεν μιλά, δεν αντιδρά

O τραγουδιστής είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο προ μηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του © NDPPHOTO / ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του 

Τα νεότερα για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Τα πράγματα είναι πολύ, πολύ, πολύ δύσκολα. Σας το είχα πει από την αρχή, τα περιστατικά αυτά θέλουν πάρα πολύ μεγάλο χρόνο και από ό,τι φάνηκε οι βελτιώσεις είναι μικρές, πάρα πολύ μικρές και σε πολύ μεγάλα διαστήματα», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Εγώ πριν μισή ώρα κατέβηκα πάλι και τον είδα. Οι αντιδράσεις είναι μόνο στα επώδυνα ερεθίσματα, έχει την τραχειοστομία. Το μόνο που συνέβη τις τελευταίες ημέρες είναι ότι όταν πηγαίνουν οι φυσικοθεραπευτές, κουνάει λίγο το δεξί του πόδι. Αυτό είναι ένα μικρό σημάδι, που για εμάς τους γιατρούς σημαίνει ότι πρέπει να το παλέψουμε, θα συνεχίζουμε να το παλεύουμε και ότι θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα για να δούμε τι εξελίξεις», ανέφερε.

«Γίνεται καθημερινά απεικονιστικός και εργαστηριακός έλεγχος. Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση. Είναι καλό το ότι είναι στη ΜΑΦ και έχει επαφή με τους δικούς του», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν μιλά, δεν αντιδρά, έχει προβλήματα στην όραση. Αυτά τα προβλήματα είναι από την αρχή. Κούνησε το δεξί του πόδι στους φυσικοθεραπευτές, έχει ξεκινήσει και κάνει κάποιες μικρές κινήσεις. Από εκεί και πέρα θέλει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Οι ασθενείς αυτοί, να ξέρετε, έχουν πάει έως και 1 χρόνο νοσηλείας, έως και 8 μήνες. Είναι δύσκολα πράγματα. Εμείς πρέπει να ευχηθούμε πραγματικά, όσο γίνεται να βελτιώνεται καθημερινά και να πάει στο σπίτι του, στη γυναίκα του και στο παιδί του. Αυτό ευχόμαστε όλοι μέσα από την καρδιά μας», συμπλήρωσε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.