Ελλαδα

Αίθριος με τοπικές βροχές σήμερα Δευτέρα ο καιρός

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βροχή
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις και βροχές - Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές βροχές σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν έως και 6 μποφόρ στα πελάγη. 

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία και οι άνεμοι σήμερα, Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 21-22 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 26-27, στη Θεσσαλία από 7 έως 27-28, στην Ήπειρο από 5 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 8 έως 28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 15 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κυρίως στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίου όπου θα πνέουν με εντάσεις έως 3 μποφόρ από διάφορες διευθύνσεις, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα διατηρηθούν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 με σταδιακή εξασθένηση στα 3-4 μποφόρ μετά τις μεσημβρινές ώρες. Στον Κορινθιακό οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και πιθανώς πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές-δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.