Ελλαδα

Εξιτήριο για το 2χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε στη Θέρμη - Δεν ξέρει τι συνέβη στους γονείς του

Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παράσυρση οικογένειας στη Θέρμη: Εξιτήριο για το 2χρονο αγοράκι
Παράσυρση οικογένειας στη Θέρμη: Εξιτήριο για το 2χρονο αγοράκι © MEGA/ Glomex

Παράσυρση οικογένειας στη Θεσσαλονίκη: Εξιτήριο για το 2χρονο αγοράκι - Στη φυλακή ο 46χρονος που παρέσυρε την οικογένεια 

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» πήρε το 2 ετών αγόρι που παρασύρθηκε, μαζί με τους γονείς του, από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Όπως επιβεβαίωσε συγγενικό πρόσωπο του ανήλικου, το αγοράκι που είχε παρασυρθεί με τους γονείς του βρίσκεται τώρα στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του. Τα προηγούμενα 24ωρα νοσηλευόταν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του «Παπαγεωργίου».

Οι γονείς του ανήλικου εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του ίδιου νοσηλευτικού ιδρύματος της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της 34χρονης μητέρας είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Να σημειωθεί ότι η γυναίκα υπεβλήθη σε καισαρική και αφαίρεση του νεκρού εμβρύου που κυοφορούσε στον 5ο μήνα.

Νωρίτερα, απολογήθηκε ο 46χρονος οδηγός και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο κατηγορούμενος, που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d45xqfuhwomp)

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Τι είπε στην απολογία του ο 46χρονος οδηγός 

Απολογούμενος στην ανακρίτρια φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο κατά τη διάρκεια γεύματος που είχε προηγηθεί της τριπλής παράσυρσης. Επεσήμανε, δε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα και πως ο δρόμος στο σημείο που «έχασε» το αυτοκίνητο είναι «επικίνδυνος».

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι θα πρέπει να κρατηθεί προσωρινά (αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Λάρισας), λαμβάνοντας υπ' όψιν και το ιστορικό του 46χρονου που κατά το παρελθόν είχε καταληφθεί άλλες πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, μεταξύ αυτών όταν το 2020 παρέσυρε και τραυμάτισε μία 77χρονη στην Καλαμαριά.

Η έκτη φορά που συνελήφθη να οδηγεί έχοντας καταναλώσει αλκοόλ ήταν το πρωί της περασμένης Τετάρτης, 11 Σεπτεμβρίου, στην επαρχιακή οδό Περαίας-Πολυγύρου, όπου παρέσυρε την οικογένεια. Οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη μετά από το τροχαίο έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ παραπάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης και συγκεκριμένα 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.