Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τον αδερφό της για ένα ποτήρι νερό - Οι διάλογοι με την αστυνομία

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση - Θα εξεταστεί από ψυχιάτρους

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Νέα Σμύρνη: Τον σκότωσε για ένα ποτήρι νερό - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην αδελφοκτόνο - Θα εξεταστεί από ψυχιάτρους 

Ένα ποτήρι νερό οδήγησε στο έγκλημα στη Νέα Σμύρνη με θύμα έναν 46χρονο και θύτη την 42χρονη αδελφή του, στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Από την πρώτη στιγμή της δολοφονίας στη Νέα Σμύρνη η 42χρονη,είχε μπει στο στόχαστρο των Αρχών. «Τσακωθήκαμε με τον αδερφό μου γιατί μου ζήτησε να του φέρω νερό και μου φώναξε. Πήρα το μαχαίρι τον χτύπησα, μετά το έπλυνα και το άφησα στο νεροχύτη» είπε η γυναίκα.

Βέβαια, για να βγουν αυτές οι κουβέντες από τα χείλη της, οι αστυνομικοί επιστράτευσαν ψυχίατρο αφού δεν υπήρχε δυνατότητα επικοινωνίας μαζί της. Είναι ξεκάθαρο πως η 43χρονη βρίσκεται σε έναν δικό της κόσμο, χωρίς να είναι βέβαιο πως έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. 

Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, επεσήμαναν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες για την υπόθεση.

Νέα Σμύρνη: Οι διάλογοι της αδελφοκτόνου με την αστυνομία

Αρχικά η γυναίκα δεν φέρεται να είχε επαφή με την πραγματικότητα και μιλούσε ακατάληπτα.

Η αθλήτρια των special olympics, δεν ήταν σε θέση να πει το παραμικρό και έδειχνε χαμένη. Οι πρώτοι διάλογοι με τους αστυνομικούς είναι χαρακτηριστικοί:

-Γνωρίζεις που είναι ο αδερφός σου;

-«Είναι στο σπίτι»

-Τι σχέση έχετε με τον αδερφό σου;

-«Τον αγαπώ. Είμαστε αγαπημένα αδέρφια»

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ ρώτησαν τη γυναίκα και για τους γονείς της οι οποίοι έχουν αποβιώσει με την ίδια να μην είναι σε θέση να τους δώσει απαντήσεις.

«Ο πατέρας μου έχει πάει μια βόλτα» είπε. Για το λόγο αυτό, κάλεσαν και ψυχίατρο προκειμένου να βοηθήσει στην εξέταση της γυναίκας (που εχει διαγνωστεί με σοβαρή νοητική υστέρηση) για να αποφανθεί για την κατάσταση της.