Ελλαδα

Ψυχιατρική εξέταση στην αδερφή του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη

Νωρίτερα είχε ομολογήσει την πράξη της και τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψυχιατρική εξέταση στην αδερφή του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη
Ψυχιατρική εξέταση στην αδερφή του 46χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Σμύρνη © Eurokinissi

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση στην αδερφή - Νωρίτερα είχε ομολογήσει την πράξη της και τους λόγους για τους οποίους προέβη σε αυτή

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν για τυπικούς λόγους οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ώστε να κλείσουν και τυπικά τον φάκελο της δολοφονίας του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη από την ίδια του την αδελφή.

Η 43χρονη αδελφοκτόνος, ομολόγησε, με ιδιαίτερα δυσκολία, πως η ίδια σκότωσε με ένα μαχαίρι τον αδελφό της, το οποίο στην συνέχεια έπλυνε και άφησε στο νιπτήρα της κουζίνας. Ήταν αυτό το μαχαίρι το οποίο εντόπισαν χθες οι αστυνομικοί στο σπίτι στη Νέα Σμύρνη και θεώρησαν πως ενδεχομένως να πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος με αποτέλεσμα να το κατασχέσουν και το μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξετάσεις.

Η γυναίκα, ομολόγησε πως χθες το μεσημέρι, ο αδελφός της, της ζήτησε να του φέρει ένα ποτήρι νερό. Τσακώθηκαν και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα τον έπληξε χαμηλά στην κοιλιακή χώρα. Ακολούθως, έπλυνε το μαχαίρι και το άφησε στο νεροχύτη.

Δολοφονία στη Νέα Σμύρνη: Θα γίνει ψυχιατρική εξέταση στην αδερφή 

Βέβαια, για να βγουν αυτές οι κουβέντες από τα χείλη της, οι αστυνομικοί επιστράτευσαν ψυχίατρο αφού δεν υπήρχε δυνατότητα επικοινωνίας μαζί της. Είναι ξεκάθαρο πως η 43χρονη βρίσκεται σε έναν δικό της κόσμο, χωρίς να είναι βέβαιο πως έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, επεσήμαναν οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στις έρευνες για την υπόθεση.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι των δύο αδελφών, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη έπειτα από κλήση του ΕΚΑΒ, παραξενεύτηκαν καθώς διαπίστωσαν πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ούτε το σπίτι ήταν αναστατωμένο, να λείπει δηλαδή κάτι. Η 43χρονη είχε καλέσει την κοινωνική λειτουργό που πρόσεχε την ίδια και τον αδελφό της, μιας και οι γονείς τους έχουν αποβιώσει. Ο 46χρονος ήταν ΑΜΕΑ ενώ η 43χρονη πάσχει από σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτίμησαν πως η 43χρονη γνώριζε περισσότερα από όσα έλεγε. Ωστόσο η επικοινωνία μαζί της δεν ήταν καθόλου εύκολη. Για αυτό και άλλωστε κάλεσαν ψυχίατρο για να πετύχει μια επικοινωνία μαζί της. Με δυσκολία, ομολόγησε πως αυτή σκότωσε τον αδελφό της και πως στην συνέχει έπλυνε το μαχαίρι. Ήταν αυτό το μαχαίρι που από χθες κατέσχεσαν οι αστυνομικοί καθώς το βρήκαν πλυμένο στον νεροχύτη της κουζίνας και θεώρησαν πως ενδεχομένως να είναι αυτό το όπλο του εγκλήματος, καθώς ταίριαζαν οι διαστάσεις με το τραύμα που έφερε ο 46χρονος.

Το οικογενειακό δράμα δεν δείχνει να έχει τελειωμό καθώς όλα δείχνουν πως η 43χρονη, που πλέον βρίσκεται μόνη στη ζωή θα μεταφερθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα όπου θα παραμείνει, εκτός απροόπτου για το υπόλοιπο της ζωής της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.