Ελλαδα

Ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί είχε χτυπήσει και μία 79χρονη με το αυτοκίνητό του το 2020

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Ο 46χρονος είχε χτυπήσει 79χρονη το 2020 με αυτοκίνητο

Παρελθόν επικίνδυνης οδήγησης είχε ο 46χρονος που παρέσυρε γονείς και παιδί στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, αφού όπως αποκαλύφθηκε, είχε χτυπήσει ξανά άνθρωπο με το αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, ο 46χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο του μια 79χρονη στην περιοχή της Καλαμαριάς και έμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσει η αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Παράσυρση στην Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 46χρονος οδηγός

Ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη και το δύο ετών παιδί τους, είχε εντοπιστεί τουλάχιστον ακόμα πέντε φορές να οδηγεί μεθυσμένος σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Θεσσαλονίκη: Είχε πιαστεί ακόμα 5 φορές να οδηγεί μεθυσμένος ο οδηγός - Στον ανακριτή αναμένεται σήμερα 

Ο 46χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ενώ να θυμίσουμε πως σε βάρος του, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο 46χρονος τα τελευταία χρόνια έχει εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον πέντε φορές να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης ενώ τις τέσσερις από αυτές τις φορές έχει γίνει και προσωρινή αφαίρεση της άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής με ανακοίνωσή της και η Ελληνική Αστυνομία. Όπως αναφέρεται, ο 46χρονος συλληφθείς οδηγός του ΙΧ είχε προβεί και παλαιότερα σε παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.