Ελλαδα

Κρήτη: Σέρβος τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο

Τραυμάτισε με τον ίδιο τρόπο ακόμα δύο άτομα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Κρήτη: Σέρβος τουρίστας χωρίς δίπλωμα παρέσυρε και σκότωσε έναν άνθρωπο - Τραυμάτισε με τον ίδιο τρόπο ακόμα δύο άτομα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών

Ένας 47χρονος Σέρβος τουρίστας παρέσυρε και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε ακόμα δύο στην Κρήτη οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε διάστημα 10 ημερών.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το τελευταίο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα 13/9 στον Αρχαιολογικό Χώρο των Μαλίων Κρήτης, όταν ο άνδρας παρέσυρε με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του δύο γυναίκες από την Τσεχία, ηλικίας 50 και 25 ετών, τραυματίζοντάς τες ελαφρά.

Αστυνομικοί της ΕΛΑΣ υπέβαλαν τον 47χρονο σε αλκοτέστ, στο οποίο φυσικά ξεπερνούσε τα επιτρεπτά όρια Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο είναι πως δεν διέθετε καν δίπλωμα οδήγησης. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μαλίων, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε τα απαιτούμενα έγγραφα για να οδηγήσει, ενώ είχε εμπλακεί σε προηγούμενα σοβαρά τροχαία.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, αυτό δεν ήταν το πρώτο σοβαρό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο 47χρονος. Στην αρχή της διαμονής του στην Κρήτη, είχε προκαλέσει άλλο τροχαίο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου.

Ειδικότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου είχε προκαλέσει άλλο τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Σητείας, όπου και παρέσυρε με ενοικιαζόμενο όχημα έναν ηλικιωμένο πεζό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και υπέκυψε στα τραύματά του λίγα 24ωρα αργότερα στο νοσοκομείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.