Ελλαδα

Πιερία: Πέταξε κοκαΐνη στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε

Το χρονικό της υπόθεσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pieria-kokaini

Πιερία: Πέταξε κοκαΐνη στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε - Το χρονικό της υπόθεσης

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε στην Πιερία, όπου συνελήφθη ένας άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας απέκλεισαν το σπίτι του δράστη στην Πιερία το μεσημέρι της Πέμπτης προκειμένου να τον συλλάβουν.

Πιερία: Πέταξε κοκαΐνη στους αστυνομικούς και τους επιτέθηκε - Το χρονικό της υπόθεσης

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο, τους πέταξε ένα κουτί που περιείχε 12 “φιξάκια” κοκαΐνης συνολικού βάρους 9,5 γραμμαρίων, παράτησε τη μοτοσικλέτα και επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, τον πρόλαβαν και παρά την αντίστασή του, τον ακινητοποίησαν.

Ακολούθως, κατασχέθηκε τόσο το κουτί με τα "φιξάκια", όσο και η μοτοσικλέτα και μετρητά ύψους 1.445 ευρώ, 25 δολαρίων και 60 λιρών Αγγλίας που είχε πάνω του ο δράστης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και στην αυλή βρέθηκαν κρυμμένα μία συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή “βράχου” βάρους 41 γραμμαρίων και δυο ζυγαριές ακριβείας, ενώ στο εσωτερικό κατασχέθηκαν άλλα 8.900 ευρώ.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης ενώ σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, βία κατά υπαλλήλων, παράβαση του νόμου για την προστασία προσωπικών δεδομένων και του Κ.Ο.Κ., καθώς δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.