Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ομολόγησε πως τον δολοφόνησε

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ομολόγησε πως τον δολοφόνησε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ομολόγησε πως τον δολοφόνησε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες © Eurokinissi

Νέα Σμύρνη: Η αδελφή του 46χρονου ομολόγησε πως τον δολοφόνησε - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τον 46χρονο αδερφό της, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Νέα Σμύρνη, ομολόγησε πως δολοφόνησε η αδερφή του.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η η γυναίκα ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη. Η αδερφή του ήταν και αυτή που είχε τηλεφωνήσει στις Αρχές αποκαλύπτοντας πως τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του.

«Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Να θυμίσουμε πως το θύμα έφερε τραύμα στην κοιλιά και μώλωπες στο πρόσωπο ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα.

Αυτό οδήγησε την αστυνομία στο συμπέρασμα πως ο δολοφόνος του 46χρονου ήταν κάποιο οικείο πρόσωπο, κάτι που έβαλε γρήγορα στο κάδρο των υπόπτων την αδερφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο είναι άτομα με νοητική στέρηση και τους φρόντιζε κοινωνική λειτουργός γιατί έχουν πεθάνει οι γονείς τους.

Γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Ο 46χρονος νοσηλευόταν με κυκλοφορικά προβλήματα στα πόδια εξαιτίας διαβήτη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος πρόσφατα είχε κάνει ένα χειρουργείο και μάλιστα βγήκε χθες από το νοσοκομείο από μακρά νοσηλεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.