Ελλαδα

«Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή» - Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο στις ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Μικρός Γιαννάκης: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο - Ο μικρός έκανε το μεγάλο βήμα για να σταθεί πάλι στα πόδια του

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ υποβλήθηκε ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος έχει συγκινήσει όλη την χώρα, με το χαμόγελο του να κοσμεί να ελληνικά γήπεδα.

Μετά από τέσσερις ώρες τα βράδυ της Πέμπτης (ώρα Ελλάδας), ολοκληρώθηκε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Παπαστεφανάκης.

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ χειρουργήθηκε στο Saint Louis Children’s Hospital, με την επέμβαση να αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του έτσι ώστε, να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του!

Η επέμβαση (επιλεκτική ριζιαία ριζοτομή) διήρκησε 4 ώρες και πήγε μια χαρά, με τους γονείς του να ενημερώνονται ανά μία ώρα κατά τη διάρκειά της.

«Ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή» - Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλοι οι φίλαθλοι εύχονται ταχεία ανάρρωση στο μικρό παιδί, ενώ αυτό έπραξε και η εθνική ομάδα που τον περιμένει στο γήπεδο ως επίσημο προσκεκλημένο της ΕΠΟ.

«Γιάννη, είμαστε όλοι δίπλα σου, στο πλευρό σου! Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σε περιμένουμε στο γήπεδο ως επίσημο προσκεκλημένο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας», ανέφερε η εθνική ομάδα σε ανάρτησή της.

«Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή» - Συγλονίζει ο μικρός Γιαννάκης

Ένα δυνατό μήνυμα στέλνει ο μικρός Γιαννάκης Παπαστεφανάκης έπειτα από την επιτυχημένη πολύωρη επέμβαση.

Ο στόχος και το όνειρο του Γιάννη Παπαστεφανάκη δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να περπατήσει: «Είμαι σήμερα εδώ και ετοιμάζομαι να κάνω μεγάλα βήματα για την καινούργια μου ζωή», λέει στην κάμερα του Alpha μετά το πέρας του κρίσιμου χειρουργείου.

«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου αυτή τη δύσκολη στιγμή», δηλώνει και συγκινεί.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d452lhcy0c01)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.