Ελλαδα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για σύλληψη Τούρκου στη Χίο

Τι ερευνάται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλκιδική: Σύλληψη υπαρχιπυροσβέστη, πρώην αστυνομικού και ιδιώτη για διακίνηση ναρκωτικών από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Β. Ελλάδος
© Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Xίος: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για σύλληψη Τούρκου 

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ μετά τη σύλληψη άνδρα από την Τουρκία στη Χίο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη στις 11/9 στη Χίο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, αλλοδαπός (30χρονος), σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
 
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκεο συλληφθείς στην πόλη της Χίου και σε έρευνα που ακολούθησε, σε οικία όπου διαμένει στην ίδια περιοχή, παρουσία δικαστικού λειρουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:πιστόλι,
γεμιστήρας, 41 φυσίγγια, 2 έγγραφα αρχών Ιταλίας (ταυτότητα και άδεια ικανότητας οδήγησης), τα οποία έφεραν ενδείξεις πλαστότητας.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς κατείχε το πιστόλι και τα φυσίγγια παράνομα, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Πηγή: ERT

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.