Ελλαδα

Νέα Σμύρνη: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου, λέει ο ιατροδικαστής

Οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Σμύρνη: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου, λέει ο ιατροδικαστής
Νέα Σμύρνη: Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του 46χρονου, λέει ο ιατροδικαστής © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Νέα Σμύρνη: Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 46χρονου - Οι πρώτες πληροφορίες 

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας άνδρας στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Ο άνθρωπος που βρήκε τον νεκρό άνδρα, ήταν η αδελφή η οποία κάλεσε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για ένα κορίτσι που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι επαφές της με την κοινωνική υπηρεσία είναι συχνές. Οι υπάλληλοι του δήμου κάλεσαν το ΕΚΑΒ όπου πήγε στο σπίτι και εντόπισε το πτώμα του 46χρονου. Εν συνεχεία κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ..

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής αποδίδει το θάνατο του 46χρονου σε εγκληματική ενέργεια καθώς έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d453c06lgo3t)

Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα ευρήματα των αρχών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρει ένα βαθύ τραύμα στον αφαλό και εκδορές στον λαιμό και το πρόσωπο. Από μια πρώτη πρόχειρη εξέταση, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ούτε αυτό φαίνεται να είναι αναστατωμένο, να λείπει δηλαδή κάτι από τα συρτάρια ή άλλους χώρους.

Η αδελφή του 46χρονου, δίνει αυτή τη στιγμή κατάθεση στις αρχές για τον τρόπο με τον οποίο τον βρήκε νεκρό, εάν είχε ακούσει θορύβους ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες. Ταυτόχρονα, ομάδες αστυνομικών αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι του θύματος μήπως και καταφέρουν και διαπιστώσουν την παρουσία του δράστη ή των δραστών. Ο θάνατος του 46χρονου, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να έχει επέλθει μεταξύ πρωινής και μεσημεριανής ώρας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.