Ελλαδα

Bιβλιοπωλείο Polyglot: Ό,τι χρειαστείς για τις ξένες γλώσσες βρίσκεται στα ράφια του

Βιβλία για διδασκαλία και εκμάθηση ξένων γλωσσών για όλα τα μαθησιακά επίπεδα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Bιβλιοπωλείο Polyglot: Εκεί που θα βρεις ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία για όλες τις δημοφιλείς γλώσσες, αλλά και για πιο σπάνιες 

Με την επιστροφή στα σχολεία, το βιβλιοπωλείο Polyglot είναι ο ιδανικός προορισμός για την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών σε ξένες γλώσσες. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στη διασταύρωση των οδών Ακαδημίας και Μπενάκη, και από το 2013 προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα βιβλίων που καλύπτουν ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες γλωσσικές ανάγκες.

Το βιβλιοπωλείο Polyglot προσφέρει ξενόγλωσσα εκπαιδευτικά βιβλία για όλες τις δημοφιλείς γλώσσες, αλλά και για πιο σπάνιες όπως τα κινεζικά, τα κορεατικά, τα αραβικά ή όποια άλλη γλώσσα μπορείτε να φανταστείτε! Είτε είστε μαθητής είτε εκπαιδευτικός, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για τη διδασκαλία και την εκμάθηση της ξένης γλώσσας για όλα τα μαθησιακά επίπεδα. 

Στο κατάστημα θα ανακαλύψετε ακόμα και απλοποιημένες ιστορίες σε διάφορες γλώσσες, ιδανικές τόσο για χρήση στη διδασκαλία όσο και για προσωπική εμβάθυνση στον ελεύθερο χρόνο. Παράλληλα, διαθέτει μεγάλη ποικιλία λεξικών και βοηθητικών εγχειριδίων εκμάθησης, όπως επίσης και μια αξιόλογη συλλογή λογοτεχνικών βιβλίων για τους πιο έμπειρους χρήστες της γλώσσας.

Ο ίδιος ο χώρος του βιβλιοπωλείου είναι μοναδικός. Με την είσοδό σας, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν πολύχρωμο και ζεστό χώρο γεμάτο γνώση. Τα βιβλία είναι τακτοποιημένα ανά γλώσσα, κάνοντας εύκολη την περιήγηση. Η ομάδα του Polyglot, που αγαπά πραγματικά το βιβλίο, είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό, θυμίζοντας την αφοσιωμένη Γιαπωνέζα βιβλιοθηκάριο της Μιτσίκο Αογιάμα στη «Βιβλιοθήκη των Κρυφών Ονείρων».

Αν βρίσκεστε εκτός του κέντρου της Αθήνας θα εξυπηρετηθείτε μέσω του eshop.

Βιβλιοπωλείο Polyglot
Τοποθεσία: Ακαδημίας 84
Τηλέφωνο: 2103300455