Ελλαδα

CEARS+: Ξεκινήστε τη χρονιά δυναμικά με το κορυφαίο online φροντιστήριο

Εξειδικευμένα προγράμματα για να πετύχει κάθε μαθητής τους στόχους του

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CEARS+
© Unsplash

CEARS+: Το φροντιστήριο με την πολυετή εμπειρία στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση 

Η νέα σχολική χρονιά είναι προ των πυλών και το φροντιστήριο CEARS+ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επιτυχίας για κάθε μαθητή λυκείου. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το CEARS+ γνωρίζει πώς να προσφέρει στους μαθητές του την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, με έμφαση στη γνώση, την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία!

Γιατί να επιλέξετε το φροντιστήριο CEARS+;
• Εξειδικευμένοι καθηγητές με πολυετή εμπειρία: Το δυναμικό του αποτελείται από εκπαιδευτικούς με χρόνια εμπειρίας, που γνωρίζουν πώς να κάνουν τη μάθηση μια συναρπαστική και αποτελεσματική εμπειρία.

• Σύγχρονη τηλεκπαίδευση και καινοτόμα εργαλεία: Με τη βοήθεια της σύγχρονης πλατφόρμας μας e-learning, το CEARS+ προσφέρει πλούσιο συμπληρωματικό υλικό, διαδραστικές ασκήσεις και βίντεο που ενισχύουν την κατανόηση και την αφομοίωση της ύλης.

• Προσομοιωτικά διαγωνίσματα και εξατομικευμένα προγράμματα μελέτης: Ειδικά διαγωνίσματα προσομοίωσης, καθώς και προσαρμοσμένα προγράμματα μελέτης, βοηθούν τους μαθητές να προετοιμαστούν με ακρίβεια και αυτοπεποίθηση για τις εξετάσεις.

• Δωρεάν επαγγελματικός προσανατολισμός και σύνταξη μηχανογραφικού: Οι μαθητές του CEARS+ κάνουν δωρεάν τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και λαμβάνουν βοήθεια στη σύνταξη του μηχανογραφικού τους, εξασφαλίζοντας τις σωστές επιλογές για το μέλλον τους. 

• Ειδικός προγραμματισμός ύλης: Η ύλη προγραμματίζεται με στόχο την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων του σχολικού προγράμματος και των πανελληνίων εξετάσεων, εξασφαλίζοντας στους μαθητές μια μεθοδική και οργανωμένη πορεία μάθησης.

CEARS+: Μαζί κάνουμε κάθε μαθητή πρωταγωνιστή! Στο CEARS+, στόχος είναι να δώσουν σε κάθε μαθητή τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του. Με την εμπειρία, τα εξειδικευμένα προγράμματα και την αφοσίωσή τους, χτίζουν το μέλλον των μαθητών τους ένα βήμα τη φορά.

CE.A.R.S (Center of Academic Research and Studies)

Τηλέφωνο: +30 2610-240831

Ιστοσελίδα: www.cearsplus.edu.gr 

Facebook: cearsedu, Instagram: @cearsedu

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.