Ελλαδα

Ωδείο #Ρυθμοί: Ένα σχολείο μουσικής γεμάτο δημιουργία, αγάπη και χαρά

Ένα μουσικό σχολείο στα Βριλήσσια για κάθε ηλικία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ωδείο #Ρυθμοί

Ωδείο # Ρυθμοί: Το μουσικό σχολείο στα βόρεια προάστια με μαθήματα τραγουδιού, παιχνίδια υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού

Ο Σεπτέμβρης έφτασε κι όπως κάθε χρόνο το Ωδείο Ρυθμοί άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους μαθητές που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής, να εκφραστούν ελεύθερα και να συμμετέχουν σε ένα υπέροχο ταξίδι γνώσης και χαράς. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό σχολείο μουσικής στα Βριλήσσια, που δημιουργήθηκε με αγάπη για τη μουσική και την ιδέα ότι η τέχνη και η μουσική αφορούν όλα τα παιδιά. Αυτός είναι κι ο λόγος που στον φιλόξενο χώρο του λειτουργούν πολλά τμήματα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ωδείο #Ρυθμοί

Στα πιστοποιημένα τμήματα Προπαιδείας, κατάλληλα για προσχολική ηλικία έως Α΄Δημοτικού, τα παιδάκια έρχονται σε επαφή με τη μουσική μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσοντας τη φαντασία τους, αποκτώντας γνώσεις και μαθαίνοντας να συνεργάζονται αποτελεσματικά στο πλαίσιο της ομάδας με υλικό της ελληνικής παράδοσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα καινοτόμα τμήματα Παιδικής Χορωδίας και Μιούζικαλ στο Ωδείο Ρυθμοί, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Μπουζάνη, στα οποία διδάσκεται τραγούδι και παράλληλα καλλιεργούνται δεξιότητες υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού. Πολύ συχνά, μικροί και μεγάλοι μαθητές των τάξεων των ατομικών οργάνων παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς και βραβεύονται.

Λειτουργούν ακόμα τμήματα Μουσικής Δωματίου, σύνολα εγχόρδων και σύνολα πνευστών, στα οποία τα  παιδιά έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και να βελτιώσουν τη μουσική τους αντίληψη, ανακαλύπτοντας τη μοναδική ευχαρίστηση που προσφέρει η επικοινωνία μέσω της μουσικής.

Ωδείο #Ρυθμοί

Τοποθεσία: Λ. Πεντέλης 14, Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 2106857901
Ιστοσελίδα: www.odeiorythmoi.gr   
Facebook: Ωδείο # Ρυθμοί

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.