Ελλαδα

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της ΕΛΑΣ κατά της βίας ανηλίκων

Δείτε το βίντεο με μήνυμα «Μαζί κλείνουμε την πόρτα στη βία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Διαμαντίδης: Κεντρικό πρόσωπο σε βίντεο της ΕΛΑΣ για τη βία ανηλίκων ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Παναθηναϊκού και της Εθνικής.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρωταγωνιστεί στο βίντεο που ανάρτησε η ΕΛΑΣ στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης κατά της βίας ανηλίκων © Klodian Lato/Eurokinissi

Δημήτρης Διαμαντίδης: Κεντρικό πρόσωπο σε βίντεο της ΕΛΑΣ για τη βία ανηλίκων ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ, Δημήτρης Διαμαντίδης, πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο που ανάρτησε η ΕΛΑΣ στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης κατά της βίας ανηλίκων, για την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα εκφοβισμού και σωματικής ψυχολογικής κακοποίησης.

Το βίντεο με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Διαμαντίδη αναρτήθηκε στους λογαριασμούς της Ελληνικής Αστυνομίας στα social media, με μήνυμα «Μαζί κλείνουμε την πόρτα στη βία».

«Ο Διαμαντίδης έδωσε την πάσα, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου! Μαζί κλείνουμε την πόρτα στη βία», αναφέρει η ΕΛΑΣ στη σχετική ανάρτηση και καλεί τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις δράσεις της, στο περίπτερο της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.