Ελλαδα

Συνελήφθη 42χρονος μετά από καταδίωξη στις Αχαρνές

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη 42χρονος μετά από καταδίωξη στις Αχαρνές
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αχαρνές: Συνελήφθη 42χρονος μετά από καταδίωξη - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας

Συνελήφθη, χθες το πρωί στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ένας 42χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και βούλευμα για κλοπή.

Επιπλέον σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών για απόπειρα κλοπής, απείθεια και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αχαρνές: Συνελήφθη 42χρονος μετά από καταδίωξη - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια έκριναν ύποπτο τον 42χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο 42χρονος διέφυγε τρέχοντας πεζός και μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Κατά την ακινητοποίησή του απώθησε τους αστυνομικούς και επιχείρησε να αφαιρέσει τον υπηρεσιακό οπλισμό ενός αστυνομικού χωρίς να τα καταφέρει.

Επίσης κατά τον έλεγχο στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και κοκαΐνης ενώ οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών το οποίο επελήφθη προανακριτικά. Εκεί διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές και βούλευμα για κλοπή. Ειδικότερα, ο 42χρονος κατηγορείται πως τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2024, μαζί με ένα 45χρονο, διέπραττε κλοπές χρηματικών ποσών από ταμειακές μηχανές καταστημάτων στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία, κατά τη διάπραξη των κλοπών, ο 42χρονος εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου αναμένοντας στο εσωτερικό «επιχειρησιακού οχήματός» στο οποίο είχαν τοποθετήσει λευκή ταινία στις πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να μην ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.