Ελλαδα

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε Αττική Οδό

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός
© ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες σε Αττική Οδό - Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου

Με δυσκολίες πραγματοποιείται η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους τους λεκανοπεδίου το πρωί της Πέμπτης με τον Κηφισό και το κέντρο της Αθήνας να είναι απροσπέλαστοι.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται επίσης στην Αττική Οδό στους δρόμους του λιμανιού του Πειραιά αλλά και στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην είσοδο και έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στην έξοδο της Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη, αλλά και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από τον κόμβο Καλυφτάκη.

Προβλήματα υπάρχουν επίσης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας όπως στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη) στην άνοδο και κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στη Βασ. Σοφίας (και στα δύο ρεύματα), στη Βασ. Κωνσταντίνου και την Καλλιρρόης.

Κίνηση καταγράφεται στους δρόμους γύρω από το λιμάνι Πειραιά όπως και στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό όπου υπάρχουν καθυστερήσεις 5-10 λεπτών στην έξοδο στο ρεύμα προς Λαμία για Ελευσίνα αλλά και προς το αεροδρόμιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.