Ελλαδα

Χανιά: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στον Πλατανιά

Κάηκαν αυτοκίνητα ενώ έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χανιά: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στον Πλατανιά
Χανιά: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στον Πλατανιά © EUROKINISSI

Χανιά: Υπό έλεγχο η φωτιά στον Πλατανιά - Κάηκαν αυτοκίνητα ενώ έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις

Υπό έλεγχο δόθηκε πριν λίγο η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα σε έκταση με καλάμια κοντά σε ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή του Πλατανιά και έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων.

Χανιά: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στον Πλατανιά

Στο πέρασμά της η μεγάλη φωτιά στα Χανιά μέχρι στιγμής έχει κάψει αυτοκίνητα, καλάμια ενώ έφτασε πολύ κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Η φωτιά στα Χανιά και συγκεκριμένα στο δήμο Πλατανιά οριοθετήθηκε με τους πάνω από 100 πυροσβέστες να επιμελούνται μικρές εστίες και καπνογόνα σημεία.

Μόνο ένα εναέριο μέσο συνδράμει όπου ενημερωθεί για ρίψη νερού και επίγεια βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή 20 οχήματα της Π.Υ υδροφόρες της περιφέρειας και των δήμων, καθώς και πάνω από 20 χωματουργικά μηχανήματα.

Αποφύγαμε τα χειρότερα δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Τσαπάκος, που μαζί με τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη βρίσκονται επί τόπου της πληγείσας περιοχής.

"Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας για περιπτώσεις αναζωπύρωσης", είπε ο κ. Τσαπάκος ο οποίος μίλησε για την άμεση και καθολική όπως χαρακτήρισε επέμβαση της πυροσβεστικής "η ετοιμότητα της οποίας βοηθάει στο να προλαμβάνονται τα χειρότερα"

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.