Ελλαδα

Υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο - Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το ζευγάρι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη
Υπό την επήρεια μέθης ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί τους στη Θεσσαλονίκη © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι - Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο - Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το ζευγάρι

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε το αντρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους, σε περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για 46χρονο (ημεδαπό), ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d43hqq4o4ash)

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το ζευγάρι - Σε καλύτερη κατάσταση το παιδί

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» βρίσκεται το ζευγάρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Τετάρτης (11.9) στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το μόλις 2 ετών παιδί τους, το οποίο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.  

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 37χρονος άνδρας διεκομίσθη διασωληνωμενος από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, ενώ η 34χρονη γυναίκα του διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι υποβάλλεται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το 2χρονο παιδί τους που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το σημείο όπου αυτοκίνητο παρέσυρε το ζευγάρι και το μωρό τους στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε ζευγάρι και το μωρό τους © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται πιο σοβαρή. Η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Φέρουν τραύματα, κατάγματα και θλάσεις.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d43f44cpk62x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.