Ελλαδα

Διασωληνωμένο το ζευγάρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη - Έγκυος η 34χρονη

Ποια η κατάσταση υγείας του 2 ετών παιδιού τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σημείο της παράσυρσης του ζευγαριού και του μωρού τους στη Θεσσαλονίκη
Παράσυρση στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος η 34χρονη, πιο σοβαρά ο σύζυγός της © MOTIONTEAM

Θεσσαλονίκη: Παράσυρση ζευγαριού και του παιδιού τους από αυτοκίνητο - Τα νεότερα για την κατάσταση τής υγείας τους

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» βρίσκεται το ζευγάρι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Τετάρτης (11.9) στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και το μόλις 2 ετών παιδί τους, το οποίο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.  

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 37χρονος άνδρας διεκομίσθη διασωληνωμενος από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, ενώ η 34χρονη γυναίκα του διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι υποβάλλεται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το 2χρονο παιδί τους που νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο και στην παιδοχειρουργική κλινική.

Το σημείο όπου αυτοκίνητο παρέσυρε το ζευγάρι και το μωρό τους στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε ζευγάρι και το μωρό τους © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται πιο σοβαρή. Η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις. Φέρουν τραύματα, κατάγματα και θλάσεις.

Θεσσαλονίκη: Κρατείται ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι και το παιδί τους 

Εντολή να κρατηθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε ανδρόγυνο και το 2 ετών παιδί τους σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό. Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται εάν ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη, γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d43f44cpk62x)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.