Ελλαδα

Αγιασμός στη Γαύδο με τέσσερις μαθητές - Για πρώτη φορά Γυμνασιακή Τάξη στο ακριτικό νησί

Χτύπησε ξανά το κουδούνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγιασμός στη Γαύδο με τέσσερις μαθητές
Αγιασμός στη Γαύδο με τέσσερις μαθητές © ΕΡΤ

Αγιασμός στη Γαύδο με τέσσερις μαθητές: Πώς θα λειτουργήσει το μοντέλο της Γυμνασιακής Τάξης

Τέσσερις συνολικά είναι οι μαθητές στο ακριτικό νησί της Γαύδου, όπου φέτος θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά Γυμνασιακή Τάξη. Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (11.9) και το κουδούνι ήχησε ξανά, χαροποιώντας τους κατοίκους του νησιού. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο μαθητές της Γαύδου πηγαίνουν στο Δημοτικό και οι άλλοι δύο θα φοιτήσουν στη Γυμνασιακή Τάξη που θα λειτουργήσει από φέτος. Οι νεαροί μαθητές δέχτηκαν τις ευχές των εκπαιδευτικών για μια καλή νέα χρονιά, ενώ το παρών έδωσαν η Δήμαρχος του νησιού, Λ. Στεφανάκη και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης: Γενικός Περιφερειακός, Μανόλης Καρτσωνάκης και Δευτεροβάθμιας Χανίων, Μ. Χριστοδουλάκης.

Γυμνασιακή Τάξη για πρώτη φορά στη Γαύδο

Φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το μοντέλο της Γυμνασιακής Τάξης με φυσική παρουσία εκπαιδευτικών στη Γαύδο, για τις ανάγκες των δύο αδερφών μαθητών Γυμνασίου, ενώ θα υπάρξει και ψηφιακή εκμάθηση με τηλεκπαίδευση.

«Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά αυτά που δεν πρέπει να τα ξεχνάει η πολιτεία», δήλωσε η δήμαρχος της Γαύδου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.