Ελλαδα

Αστυνομικός απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με προσωπικά βίντεο

Για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syllipsi.jpg
EUROKINISSI/MOTION TEAM

Αστυνομικός απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με προσωπικά βίντεο - Για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του

Τον εν διαστάσει σύζυγό της και εν ενεργεία αστυνομικό κατήγγειλε μία γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη για εξύβριση και απειλή πως θα τη διαβάλλει αναρτώντας δημόσια τα προσωπικά βίντεο και τις φωτογραφίες της που έχει στην κατοχή του, αν εκείνη κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Αστυνομικός απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του με προσωπικά βίντεο - Για να μην κινηθεί δικαστικά εναντίον του

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ τοπικών Μέσων, η 38χρονη πήγε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛ.ΑΣ., όπου κατήγγειλε όσα φέρεται να της είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ακολούθως, υπέβαλε μήνυση εναντίον του για παράνομη ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ωστόσο, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την τοποθέτηση Panic Button, ούτε τη φιλοξενία της σε ασφαλή δομή.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνάδελφό τους και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε τις σχετικές διώξεις. Αφότου απολογήθηκε στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή, αλλά υποχρεώθηκε να παραδώσει το υπηρεσιακό του όπλο και ένα κυνηγετικό για το οποίο διαθέτει άδεια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.