Ελλαδα

Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών

Κρατάει μαχαίρια και φιάλη υγραερίου - Νωρίτερα απειλούσε να πέσει στο κενό

Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αχαρνών: Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο - Κρατάει μαχαίρια και φιάλη υγραερίου - Νωρίτερα απειλούσε να πέσει στο κενό

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις Αρχές μετά από καταγγελία πως αλλοδαπός άνδρας βγήκε σε μπαλκόνι κτηρίου στην οδό Αχαρνών και απειλεί να ανατινάξει φιάλη υγραερίου.

Αχαρνών: Κρατάει μαχαίρια και φιάλη υγραερίου - Νωρίτερα απειλούσε να πέσει στο κενό

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο άνδρας έχει μαζί του μαχαίρια και μια μπουκάλα υγραερίου. Ο άνδρας φέρεται, επίσης, να απειλεί να ανατινάξει το τετράγωνο. Τα κίνητρά του προσπαθούν να εντοπίσουν οι αστυνομικοί που έχουν φτάσει στο σημείο ενώ νωρίτερα ο ίδιος είχε αναφέρει πως έχει πρόβλημα με την νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Να σημειωθεί πως αρχικά ο άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό.

Άνδρας απειλεί να ανατινάξει τετράγωνο στην Αχαρνών - Έχει βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του - Νωρίτερα απειλούσε ότι θα πέσει από τον 6ο όροφο © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στο σημείο ενώ οι ένοικοι των υπολοίπων διαμερισμάτων έχουν απομακρυνθεί από τους αστυνομικούς για λόγους ασφαλείας.

«Λόγω της κατάστασης μας είπαν να εκκενώσουμε το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο υπουργείο σύμφωνα με τον οποίο είχε εκκενωθεί και το κτήριο που βρίσκεται από την άλλη πλευρά αυτού που βρίσκεται ο άνδρας.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΚΑΜ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λόγω της επιχείρησης των αρχών, η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην οδο Αχαρνών στο τμήμα από Μάρνης μέχρι Στουρνάρη.