Ελλαδα

Ισόβια στον δολοφόνο του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά - Αμετανόητος ο 68χρονος

Συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 68χρονος δολοφόνος του 39χρονου παρκαδόρου στον Πειραιά
Πειραιάς: Ισόβια στον δολοφόνο του παρκαδόρου, αμετανόητος ο δράστης © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Πειραιάς: Ισόβια στον δολοφόνο του παρκαδόρου - Αμετανόητος ο δράστης - Συγγενείς του θύματος επιχείρησαν να τον λιντσάρουν

Ισόβια επέβαλε το δικαστήριο στον 68χρονο που δολοφόνησε τον νεαρό παρκαδόρο στον Πειραιά για ασήμαντη αφορμή. Έξω από το δικαστήριο επικράτησε ένταση, όταν συγγενείς του θύματος προσπάθησαν να τον λιντσάρουν τον δολοφόνο. 

Σύμφωνα με το Star, συγγενείς του 39χρονου παρκαδόρου επιτέθηκαν στον 68χρονο κατηγορούμενο και προσπάθησαν να τον λιντσάρουν έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά κατά τη στιγμή της μεταγωγής του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ακόμα και όταν έβαλαν τον κατηγορούμενο μέσα στην κλούβα του Μεταγωγών, δεν σταμάτησαν να τον αποδοκιμάζουν, να χτυπούν το όχημα και να εκτοξεύουν μπουκάλια.

Δολοφονία παρκαδόρου στον Πειραιά: Ψυχρός και αμετανόητος ο δράστης

Η σύζυγος του 39χρονου παρκαδόρου ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δράστη. «Μόνο τα ισόβια του άξιζαν και είναι πάρα πολύ λίγο... Την ψυχή του άντρα μου ελπίζω να την απαλύναμε λίγο», δήλωσε η χήρα του θύματος. 

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος. Στην απολογία του που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν έδειξε κανένα ίχνος μεταμέλειας. «Με είχε προκαλέσει. Πάρκαρε τα αυτοκίνητα του πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσω» επανέλαβε ο δολοφόνος. 

Το δικαστήριο επέβαλε στον 68χρονο κατηγορούμενο ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4206v52lwvt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.