Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονου από την Κοζάνη στην Κωνσταντινούπολη

Η τελευταία φορά που τον κατέγραψε η κάμερα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξαφάνιση 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη: Η εκδρομή του συνταξιούχου και η τελευταία φορά που τον κατέγραψε η κάμερα

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση συνταξιούχου οικοδόμου στην Κωνσταντινούπολη. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου από τα Σέρβια Κοζάνης εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκδρομής. 

Σύμφωνα με το Star, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 78χρονο οικοδόμο μαζί τους συνταξιδιώτες του πριν φύγουν από το ξενοδοχείο, προκειμένου να πάνε κάπου κοντά για φαγητό. Ο συνταξιούχος από τότε έχει εξαφανιστεί. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου φέρεται να έφυγε πριν από τους υπόλοιπους από το εστιατόριο στην πλατεία Ταξίμ, όπου έτρωγαν όλοι μαζί, για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο τους να ξεκουραστεί. Η απόσταση εστιατορίου - ξενοδοχείου ήταν μόλις 250 μέτρα, όμως δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του.

Όπως υποστηρίζει ο γιος του, λόγω των υπερβολικών χρεώσεων περιαγωγής στην Τουρκία είχε κλείσει και το κινητό του άνδρα, γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Εξαφάνιση 78χρονου στην Κωνσταντινούπολη: Η έκκληση της κόρης του

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πλήρη αναφορά από την αστυνομία της Τουρκίας. Έχουμε κάνει κι εμείς όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ανοιχτούν οι κάμερες και να δούμε την πορεία που έχει ακολουθήσει. Ξέρουμε μόνο από τη μαρτυρία του φίλου του και συγκάτοικού του στο δωμάτιο, ότι πήρε το κλειδί κι ότι θα πήγαινε στο δωμάτιο να ξεκουραστεί», είπε αρχικά η Ντίνα Παπαδημητρίου, κόρη του 78χρονου.

«Όλες αυτές τις μέρες το Προξενείο είναι αρωγός, όπως και η τουρκική αστυνομία. Και ο αδερφός μου και η κόρη μου που έχουν πάει στην Τουρκία, η αστυνομία τους βοηθάει και τους φέρεται με τον καλύτερο τρόπο», πρόσθεσε η κα Παπαδημητρίου.

«Η έκκληση που κάνουμε αυτή την στιγμή είναι όλοι οι ταξιδιώτες να είναι παρατηρητικοί με τους ανθρώπους που είναι δίπλα τους», υπογράμμισε.