Ελλαδα

Παλαιό Φάληρο: 87χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει τη σύζυγό του

Υποστηρίζει πως εκείνη του το ζήτησε

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
Περιπολικό της Αστυνομίας © Eurokinissi

Παλαιό Φάληρο: 87χρονος αποπειράθηκε να σκοτώσει την σύζυγό του - Υποστηρίζει πως εκείνη του το ζήτησε

Ένα οικογενειακό δράμα κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας από τον ίδιο της τον σύζυγο μέσα στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο.

Η 89χρονη βρίσκεται κλινήρης εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ενώ αντιμετωπίζει και σοβαρούς πόνους.

Ο 87χρονος σύζυγος της, προσπάθησε χθες, Κυριακή, να βάλει τέλος στη ζωή της. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να τελειώσει την πράξη του, ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας με την οποία είχε περάσει όλη του τη ζωή.

Έτρεξε σε μια φίλη τους, που μένει στην ίδια πολυκατοικία και αποκάλυψε τι πήγε να κάνει. Έντρομη η φίλη της οικογένειας, κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ με τη 89χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Παλαιό Φάληρο: Του ζήτησε να τη σκοτώσει

Ο 87χρονος με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία, υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως έκανε αυτό που του ζήτησε η σύζυγος του. Μη μπορώντας να αντέξει τους πόνους αλλά και το γεγονός ότι ήταν ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, του ζήτησε να τη σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό στη γυναίκα του, την οποία υπεραγαπά, απλά προσπάθησε να τη λυτρώσει από τους πόνους που μέρα με την ημέρα την έκαναν όλο και πιο αδύναμη. Με ένα μαξιλάρι της έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα, σταμάτησε προτού η 89χρονη σταματήσει να αναπνέει. Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο με τους γιατρούς να παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.