Ελλαδα

Ρέθυμνο: Εσπευσμένα σε ειδική μονάδα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που δέχτηκε πυροβολισμούς

Ο 69χρονος φέρει τραύματα στη σπονδυλική του στήλη, σε αρτηρία και στο πόδι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρέθυμνο: Εσπευσμένα σε ειδική μονάδα στο ΠΑΓΝΗ ο κτηνοτρόφος που δέχτηκε πυροβολισμούς

Εσπευσμένα μεταφέρεται απόψε σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο 69χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο πολυτραυματίας φέρει μεταξύ άλλων τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη με τους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου συμπεριλαμβανομένου και αγγειοχειρουργού να αποφασίζουν τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, η αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιού του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι για το συμβάν εκείνο έχει ήδη προφυλακιστεί ως ηθικός αυτουργός ο 40χρονος συντοπίτης του θύματος. Η επίθεση γίνεται ακόμα πιο αποτρόπαια από το γεγονός, ότι οι δράστες που σύμφωνα με τοπικά μέσα δε φορούσαν κουκούλες έκοψαν με ψαλίδι τη γλώσσα του άτυχου ανθρώπου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του θύματος έχει αναφέρει ότι δέχονταν απειλές.