Ελλαδα

Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του μικρού Γιαννάκη με την ομάδα του ΠΑΟΚ

Θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του μικρού Γιαννάκη με την ομάδα του ΠΑΟΚ
Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια του μικρού Γιαννάκη με την ομάδα του ΠΑΟΚ © PAOK

Μικρός Γιαννάκης: Πάρτι-έκπληξη πριν αναχώρηση για την Αμερική - Θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στις ΗΠΑ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Ο μικρός Γιαννάκης ή αλλιώς Γιάννης Παπαστεφανάκης έχει γίνει σύμβολο ενότητας, μια ηλιαχτίδα φωτός που μπορεί να αλλάξει πολλά στον αθλητισμό, αφού τα μηνύματα που περνάει δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και διασκέδαση.

Ο μικρός Γιαννάκης δε θα μπορούσε να φανταστεί έναν καλύτερο τρόπο να γιορτάσει τα γενέθλία του, από το να βρίσκεται μαζί με τους φίλους του στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, μαζί με τους αθλητές της ομάδας.

Η γιορτή αυτή πραγματοποιήθηκε λίγο πριν ο μικρός ταξιδέψει στις ΗΠΑ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, καθώς δίνει μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου.

Οι παίχτες και οι προπονητές του ΠΑΟΚ του χάρισαν μοναδικές στιγμές κάνοντας του και δώρα συμβολικά. Οι παίχτες των πρωταθλητών του χάρισαν έναν σταυρό, ως σύμβολο δύναμης για το ταξίδι για αυτή τη γενναία μάχη που πρέπει να κερδίσει. Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου όπως του είχε υποσχεθεί του χάρισε τα γούρια του, ένα συλλεκτικό μπουφάν, τα γάντια του και τον χαρακτηριστικό σκούφο που φοράει στους αγώνες!

Τα γενέθλια του Γιαννάκη - PAOK TV

ΠΑΟΚ: Καλύπτει όλα τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη στην Αμερική για την ειδική θεραπεία

Ο νεαρός φίλαθλος των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας και με αυτόν τον τρόπο ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής του μικρού Γιαννάκη, ο οποίος έχει συγκλονίσει πολλές φορές τον ελληνικό αθλητισμό φέτος με τις ενωτικές του δηλώσεις.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θα καλύψουν όλα τα έξοδα της θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη προκειμένου να περπατήσει ξανά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.