Ελλαδα

«Εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω»: Νοσηλεύτρια κατήγγειλε τον σύζυγό της για την κακοποίησή της

Τη χτυπούσε για πάνω από 20 χρόνια ακόμα και μπροστά στο παιδί τους

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαλκίδα: Κακοποιούσε τη γυναίκα του για πάνω από 20 χρόνια
Χαλκίδα: Κακοποιούσε τη γυναίκα του για πάνω από 20 χρόνια © Nadine Shaabana/ Unsplash

Χαλκίδα: Κακοποιούσε τη γυναίκα του για πάνω από 20 χρόνια - Τον κατήγγειλε η νοσηλεύτρια

Νοσηλεύτρια από τη Χαλκίδα κατήγγειλε τον επίσης νοσηλευτή σύζυγό της για ξυλοδαρμό, ο οποίος σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, η 55χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα κάνει λόγο για συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγό της ήδη από τη δεκαετία του 1990, τόσο ψυχολογική όσο και σωματική.

Η 55χρονη δήλωσε: «Είμαι παντρεμένη 27 χρόνια και σε σχέση 34 χρόνια με τον σύζυγό μου. Από περίπου το 1990 που ήμασταν μαζί δεχόμουν συνεχώς ψυχολογική και λεκτική βία καθώς και χτυπήματα στο σώμα, προξενώντας μου μελανιές τις οποία συνήθιζα να καλύπτω με τα ρούχα που φορούσα. Ποτέ δεν τον κατήγγειλα στις Αρχές γιατί φοβόμουν. Είχα γίνει υποχείριό του και δεν είχα τη δύναμη να αντισταθώ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3yvurohwe6p)

Χαλκίδα: Την κακοποιούσε ακόμα και μπροστά στα μάτια του παιδιού τους

Η γυναίκα αναφέρθηκε σε περιστατικά κακοποίησης που βίωσε στο παρελθόν στα χέρια του συζύγου της, πολλές φορές μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

«Μου έλεγε "εγώ δεν χωρίζω, προτιμώ να σε σκοτώσω παρά να χωρίσουμε", "θα σου στρίψω το κεφάλι". Τον Αύγουστο του 2019 που ήμασταν στο σπίτι μας μου επιτέθηκε για το ψυγείο που χάλασε και πήρε ένα μαχαίρι, πήγε στο δωμάτιο της κόρης μας και της είπε με το μαχαίρι στα χέρια "έλα στην κουζίνα να δεις πως θα σφάξω τη μάνα σου". Πήγα για να προστατεύσω το κορίτσι μου και τότε άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο με χαστούκια», κατήγγειλε.

Τον κατήγγειλε γιατί το χρωστούσε στα παιδιά της

Τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας την οδήγησαν στην απόφαση να δώσει τέλος στην σχέση τους, με τον σύζυγό της να την γρονθοκοπεί άγρια. Όπως είπε, τον κατήγγειλε γιατί το χρωστούσε στα παιδιά της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3yw0salut5l)

«Του ανακοίνωσα ότι τελειώσαμε ως ζευγάρι. Με άρπαξε, με κόλλησε στον τοίχο με έπιασε από το πρόσωπο και μου κοπάνησε το κεφάλι στον τοίχο 2-3 φορές. Φώναζα "άφησε με, βοήθεια" και τότε με αλλεπάλληλες γροθιές με χτυπούσε με δύναμη στα δύο μάγουλα ταυτόχρονα και ένοιωθα ότι θα σπάσει το κεφάλι μου, ζαλιζόμουν, πήγαινα να χάσω τις αισθήσεις μου αλλά αυτήν τη φορά δεν ήθελα να σκύψω το κεφάλι, σήκωσα με περηφάνια το κεφάλι μου και μέσα μου έπαιρνα δύναμη και έλεγα στον εαυτό μου, θα τον καταγγείλω το χρωστάω στα παιδιά μου». Ο άνδρας ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί το σήμερα το μεσημέρι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.