Ελλαδα

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα 3 ανήλικοι για εκφοβισμό και ληστεία 14χρονου

Τον απειλούσαν επί μήνες και του είχαν πάρει σχεδόν 300 ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zakinthos

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα 3 ανήλικοι για εκφοβισμό και ληστεία 14χρονου - Τον απειλούσαν επί μήνες και του είχαν πάρει σχεδόν 300 ευρώ

Διαρκή εκφοβισμό σε βάρος ενός 14χρονου στη Ζάκυνθο ασκούσαν δύο αδέλφια 13 και 14 ετών και άλλος ένας 14χρονος που συνελήφθησαν μετά από επίθεση σε βάρος του αγοριού την Τρίτη στην πλατεία Σολωμού.

Σημαντικό στοιχείο που οδήγησε στην σύλληψη των τριών ανηλίκων ήταν το βίντεο στο οποίο φίλος του 14χρονου κατέγραψε την επίθεση με ύβρεις και χαστούκια για να πάρουν και πάλι το χαρτζιλίκι του. Αμέσως μετά το τελευταίο συμβάν, οι γονείς του θύματος μαζί με τον ανήλικο προσκόμισαν το επίμαχο βίντεο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου.

Ακολούθησε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι οι ανήλικοι δράστες εκβίαζαν τον 14χρονο για μήνες και του είχαν αποσπάσει συνολικά ποσό 300 ευρώ.

Οι τρεις ανήλικοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της βίας, του εκφοβισμού και της ληστείας κατά συναυτουργία ενώ κατηγορούμενοι είνακ και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Τα τρία παιδιά και οι γονείς τους αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση του εισαγγελέα, ενώ θα οριστεί δικάσιμος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.