Ελλαδα

Εισαγγελική έρευνα για την προτροπή Μπέου «να μαυρίσουν στο ξύλο» υπαλλήλους του ΟΛΒ

Τι δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αχιλλέας Μπέος
Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική έρευνα για την προτροπή σε βία © ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI

Αχιλλέας Μπέος: Εισαγγελική έρευνα για την προτροπή σε βία - Τι δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου

Η Εισαγγελία του Βόλου ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις δηλώσεις του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου κατά υπαλλήλων του Οργανισμού Λιμένος Βόλου στη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης.

Ο Αχιλλέας Μπέος προέτρεψε τους επαγγελματίες να οργανωθούν και αν δεν διαγραφούν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν να οργανωθούν και να δείρουν τους υπαλλήλους του Οργανισμού Λιμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία μέσω καταθέσεων θα διερευνήσει αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της προτροπής σε βία κατά του δημάρχου Βόλου.

Αχιλλέας Μπέος: «Μην μπείτε στη θάλασσα, αν δεν μπω πρώτος εγώ»

«Μην μπείτε στη θάλασσα, αν δεν μπω πρώτος εγώ» δηλώσε τα προηγούμενα 24ωρα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος. Όπως ενημερώνει ήδη αναμένονται οι νέες δειγματοληψίες την Πέμπτη από το ΕΛΚΕΘΕ και μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των αναλύσεων στον Παγασητικό θα ενημερώσει άμεσα τους πολίτες.

Μέχρι νεοτέρας ισχύει απαγόρευση κολύμβησης στο παραλιακό μέτωπο που εκτείνεται από την παραλία της Αγριάς στα ανατολικά και μέχρι την παραλία του Αγίου Γεωργίου Κυνηγών στα δυτικά, όπου συμπεριλαμβάνονται δεκάδες αστικές και περιαστικές παραλίες και πλαζ του Πολεοδομικού Συγκροτήματος του Βόλου και μεταξύ αυτών ο Αναυρος, οι Πλάκες, ο Ναυτικός Όμιλος, η Ακτή Ξενία, οι Αλυκές, ο Άγιος Στέφανος, η Αμαρυλλίς, η Κριθαριά, ο Μάραθος, οι Αμφάνες όπου και μέχρι πρότινος κυμάτιζαν Γαλάζιες Σημαίες.

Ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε ότι έχει ολοκληρωθεί και η απομάκρυνση των νεκρών ψαριών από τις ακτές του Δήμου Βόλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.