Ελλαδα

Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ακαριαίος ο θάνατός του - Τι συνέβη στο κέντρο της Αθήνας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής στη Βασιλίσσης Σοφίας
Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής στη Βασιλίσσης Σοφίας (φωτογραφία αρχείου) © Stringer / SOOC

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό οδηγό μηχανής στη Βασιλίσσης Σοφίας - Ακαριαίος ο θάνατός του - Τι συνέβη

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 50χρονος άνδρας, ο οποίος νωρίτερα σήμερα τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα στη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ηροδότου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 50χρονος, χωρίς ακόμη να έχει ξεκαθαριστεί απόλυτα τι ακριβώς συνέβη, επέβαινε σε μηχανή και συγκρούστηκε με δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί. Ο θάνατος του, ήταν ακαριαίος παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σχετικά μικρό χρόνο στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

Οι οδηγοί των εμπλεκομένων οχημάτων συνελήφθησαν και αυτή την ώρα δίνουν καταθέσεις στους αστυνομικούς της τροχαίας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης βρέθηκε τσαντάκι με τα προσωπικά στοιχεία του θύματος.

Ήδη έχει συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας από γειτονικά κτίρια σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσουν οι συνθήκες θανάτου του 50χρονου, ενώ οι δύο οδηγοί των οχημάτων στα οποία προσέκρουσε ο 50χρονος, θα κρατηθούν και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φθινοπωρινό Σχολείο του Γράμμου: Μνήμη και ιστορία στον 20ό και 21ο αιώνα
Φθινοπωρινό Σχολείο του Γράμμου: Μνήμη και ιστορία στον 20ό και 21ο αιώνα

Ιστορική μνήμη, πολιτισμική τοπιογραφία, τεχνολογία, εκπαίδευση και πολιτισμός συναντώνται στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων στον Γράμμο

Η κατασκευασμένη νοσταλγία του «δημοκρατικού» καλοκαιριού της μεταπολίτευσης
Η κατασκευασμένη νοσταλγία του «δημοκρατικού» καλοκαιριού της μεταπολίτευσης

Οι σημερινοί άνθρωποι ούτε μπορούν ούτε και θα ήθελαν την αναβίωση ενός τέτοιου μοντέλου. Ζούμε άλλωστε στην εποχή του εκδημοκρατισμού της επιθυμίας που είναι ταυτόχρονα πλήρως εξατομικευμένη.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.