Ελλαδα

Δάνης Κατρανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

Το «αντίο» των συναδέλφων του

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δάνης Κατρανίδης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού - Το «αντίο» των συναδέλφων του

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει ο θάνατος του Δάνη Κατρανίδη. Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 75 ετών, μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. 

Η είδηση του θανάτου του Δάνη Κατρανίδη έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος σε ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό το πού και πότε θα τελεστεί η κηδεία του ηθοποιού. Η κηδεία του Δάνη Κατρανίδη θα γίνει την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12.30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Δάνης Κατρανίδης: Το «αντίο» φίλων και συναδέλφων του

Από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του ηθοποιού, φίλοι και συνάδελφοι του Δάνη Κατρανίδη τόν αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media. 

Με μία ανάρτηση στο Facebook ο Γιάννης Βούρος λέει το δικό του «αντίο». «Ο Γολγοθάς τελείωσε Δάνη. Αυτό ήταν. Ξεκουράσου», έγραψε ο Γιάννης Βούρος για τον θάνατο του Δάνη Κατρανίδη

«Kαλό σου ταξίδι Δάνη Κατρανίδη. Πάλεψες σα θηρίο. Ξεκουράσου τώρα... Άλλος ένας ωραίος άνθρωπος ταξίδεψε αυτό το καλοκαίρι», έγραψε η Ελένη Ράντου σε δική της ανάρτηση. 

Η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη, έγραψε το δικό της αντίο στον ηθοποιό: «Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση… για τον γάμο μας… Σ’αγαπώ ΠΑΝΤΑ. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση. … Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς… αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P. babe»