Ελλαδα

Ο 19χρονος καταγγέλλει την πρώην σύντροφό του για βιασμό - Εκείνη το διαψεύδει

«Συνευρεθήκαμε χωρίς τη θέλησή μου» λέει ο 19χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 19χρονος καταγγέλλει την πρώην σύντροφό του για βιασμό - Εκείνη το διαψεύδει
Ο 19χρονος καταγγέλλει την πρώην σύντροφό του για βιασμό - Εκείνη το διαψεύδει © Unsplash

Βιασμός: Ο 19χρονος καταγγέλλει την πρώην σύντροφό του - «Συνευρεθήκαμε χωρίς τη θέλησή μου» λέει ο 19χρονος

Ένας 20χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης ότι έπεσε θύμα βιασμού από 18χρονη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 18χρονη συνελήφθη και η εισαγγελέας απήγγειλε εναντίον της ποινική δίωξη για βιασμό μέσω τέλεσης γενετήσιων πράξεων, χωρίς τη συναίνεση του παθόντα, και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Ο 19χρονος, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή Live News του Mega, περιέγραψε όλα όσα έγιναν εκείνο το απόγευμα μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος.

«Συνευρεθήκαμε χωρίς τη θέλησή μου» λέει ο 19χρονος για την υπόθεση βιασμού

Εξήγησε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο να προβεί στην καταγγελία, τονίζοντας πως, παρά τα όσα έγιναν, εκείνος συνεχίζει να αγαπάει τη 18χρονη.

«Ένιωσα ότι ήταν βιασμός και ένιωσα πολύ αηδιαστικά, γιατί δεν είχα τις αισθήσεις μου για πολλή ώρα. Της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελα να την ξαναδώ και ένιωσα ότι εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός», είπε ο 19χρονος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3talm5nahhl)

Όπως λέει, οι δυο τους είχαν σχέση το προηγούμενο διάστημα και χώρισαν τον περασμένο Ιούνιο. «Άρχισε να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα με τις φίλες της και να με χλευάζουν, ενώ εγώ ήμουν σε κακό σημείο της ζωής μου», είπε.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης οι δυο τους συναντήθηκαν και πήγαν μαζί σε ένα σπίτι στο Πανόραμα. «Είχαμε πάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Είχαμε συμφωνήσει να διαχειριστεί αυτή το αλκοόλ μου, ώστε να μην καταλήξω σε χάλια κατάσταση».

Η 18χρονη, που μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη, υποστηρίζει πως ο 19χρονος κατανάλωσε αλκοόλ με δική του ευθύνη και πως ήταν εκείνος που της ζήτησε να συνευρεθούν.

Τι υποστήριξε η δικηγόρος της 18χρονης

«Ο ίδιος ήταν χειριστικός τους 11 μήνες που είχαν σχέση. Σε αυτό το διάστημα είχε καταπιεστικές εκδηλώσεις, την περιόριζε κοινωνικά. Εκείνη αποφάσισε να χωρίσουν και στη συνέχεια αυτός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύτηκε. Προσπάθησε να την προσεγγίσει για να τα ξαναβρούν και ακολούθησε αυτό το περιστατικό που γνωρίζετε», είπε η δικηγόρος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3tarr1onuu9)

«ο ίδιος καταθέτει ότι αυτός ήταν που προμηθεύτηκε το αλκοόλ, τα διεγερτικά χάπια και τα προφυλακτικά. Αυτός την οδήγησε εκεί και αυτά έγιναν με δική του πρωτοβουλία». Συμπλήρωσε, τέλος, ότι ο ίδιος ο 19χρονος και η οικογένειά του κατέθεσαν πως έχει ψυχιατρικές διαταραχές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.