Ελλαδα

Συλλήψεις στον γάμο Κασσελάκη - Δύο προσαγωγές μελών τηλεοπτικού συνεργείου για χρήση drone

Η σημερινή τελετή αποτελεί την κορύφωση των τετραήμερων γαμήλιων εορτασμών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλλήψεις στον γάμο Κασσελάκη - Δύο προσαγωγές μελών τηλεοπτικού συνεργείου για χρήση drone

Kασσελάκης: Συλλήψεις στον γάμο  -Δύο προσαγωγές μελών τηλεοπτικού συνεργείου για χρήση drone

Στη σύλληψη δυο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά καθώς υπήρξε απόπειρα λήψης εικόνων από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη, μέσω drone.

Σύμφωνα με το zarpanews, οι συλλήψεις έγιναν έξω από το Βοτανικό Κέντρο του Πλατανιά, την ώρα που εντός του κέντρου έδιναν όρκους ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μάκμπεθ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα που συνελήφθησαν είναι μέλη ΜΜΕ και ότι συγκεκριμένα συνελήφθη ένας χειριστής drone και ένας οπερατέρ γνωστού τηλεοπτικού σταθμού. Οι αστυνομικοί τους έβαλαν στο περιπολικό των ΤΑΕ και αποχώρησαν.

Η σημερινή τελετή αποτελεί την κορύφωση των τετραήμερων γαμήλιων εορτασμών του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, στον τόπο καταγωγής της οικογένειας του.

Ανταλλαγή όρκων για Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ ΜακΜπέθ

Στον Βοτανικό Κήπο της Κρήτης, συγκεκριμένα στη βεράντα που κατοπτεύει στρατηγικά την έκταση των περίπου 200 στρεμμάτων και προσφέρει προνομιακή θέα στο αμφιθέατρο αλλά και στη μικρή τεχνητή λίμνη που έχει κατασκευαστεί, θα ανταλλάξουν όρους ενώπιον περίπου 130 προσκεκλημένων.

Όπως αναφέρει το Creta Post, την οργάνωση του ευτυχούς γεγονότος δεν έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι του Βοτανικού Κήπου αλλά εξ Ηνωμένων Πολιτειών ορμώμενος wedding planner, ο οποίος μάλιστα είχε φροντίσει για τη σχετική κράτηση του χώρου για την 30ή Αυγούστου ήδη από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Σύλληψη στον γάμο Κασσελάκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.