Ελλαδα

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει» - Η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού στη Σαλαμίνα

Προφυλακιστέος ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σαλαμίνα: Η περιγραφή της 20χρονης για την απόπειρα βιασμού - Προφυλακιστέος ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη

Σοκαριστικές στιγμές περιέγραψε η 20χρονη κοπέλα από τη Σαλαμίνα που έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού ενός 35χρονου.

Η 20χρονη περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στη Σαλαμίνα και ευχαρίστησε το άτομο που την έσωσε « πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ».

Η περιγραφή της 20χρονης στη Σαλαμίνα

«Κατεβαίνω από το λεωφορείο γύρω στις 14:30, τον είδα ότι με ακολουθούσε. Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν στα σκαλιά, κατεβαίνω στην παραλία. Με ενοχλεί δύο φορές. Του κάνω ότι δεν θέλω παραπάνω γνωριμίες, τον αποτρέπω και έρχεται τρίτη φορά. Γυρνάει και μου κάνει ότι άμα δεν με βιάσει θα μου βγάλει μαχαίρι.

»Ενημερώνω τον φίλο μου ότι με ενοχλεί ένας εδώ πέρα, θεωρώ ότι είναι επικίνδυνος. Από τον φόβο μου μπήκα μέσα στην παραλία, ξεκίνησα να κολυμπάω, κι αυτός κολυμπούσε μαζί μου», είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή «Live News», ενώ για την παρέμβαση του φίλου της πρόσθεσε:

«Σκέφτηκα ότι θα με πνίξει. Πάλι καλά που ήρθε ο Αχιλλέας να με σώσει. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Μ’ έσωσε. Τον ευχαριστώ πολύ».

«Καθυστέρησε η Αστυνομία»

Επιπλέον, η 20χρονη έκανε λόγο και για καθυστέρηση της Αστυνομίας. «Η Αστυνομία έκανε να έρθει μία ώρα και δέκα λεπτά. Κάλεσα κι εγώ και ο Αχιλλέας την Αστυνομία. Μας ειρωνεύτηκαν κι από πάνω, ότι "τι να κάνω; Να πετάξω;". Είχα βιώσει αυτό το σοκ και η Αστυνομία αργούσε τόσο πολύ να έρθει» περιέγραψε.

Προφυλακιστέος ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη στη Σαλαμίνα

Γνωστός στις αρχές φαίνεται πως είναι ο άνδρας που αποπειράθηκε να βιάσει μια 20χρονη κοπέλα στη Σαλαμίνα, καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ, άνδρας έχει συλληφθεί συνολικά 15 φορές στο παρελθόν, για διάφορα αδικήματα.

Πριν από λίγη ώρα πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, όπου κρίθηκε προφυλακιστέος.