Ελλαδα

«Ελπίζω να με θυμάστε - Όλα πάνε προς το καλύτερο»: Το νέο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό

Έχει χάσει αρκετά κιλά, έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε γυμναστική

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δημήτρης Σταρόβας: Το νέο βίντεο για την υγεία και την καθημερινότητά του - Έχει χάσει αρκετά κιλά, έκοψε το κάπνισμα και ξεκίνησε γυμναστική

Βελτιώνεται συνεχώς η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη τον Μάιο.

Έκτοτε, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Άννα Σταθάκη και καλούς του φίλους ο Δημήτρης Σταρόβας κάνει μικρά βήματα ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα. Πλέον, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ξεκινάει να δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Πριν μερικές ώρες ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube μέσα από το στούντιο του.

«Γεια και χαρά σε όλους. Ελπίζω να με θυμάστε… Λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά γιατί πρώτα απ’ όλα σε ότι αφορά την υγεία μου πάνε όλα προς το καλύτερο. Δεν έχω σχεδόν κανένα κινητικό πρόβλημα, μένει να αποκατασταθεί η ομιλία. Όταν γίνει αυτό, παρεμπιπτόντως, θέλω να φτιάξω ένα βίντεο, ίσως και παραπάνω και θέλω παιδιά να σας διηγηθώ όλη την περιπέτεια της υγείας μου από την αρχή μέχρι τώρα» ανέφερε αρχικάι και συνέχισε: «Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Από την αρχή που βρέθηκα στο νοσοκομείο μέχρι και πρόσφατα. Νομίζω παιδιά ότι αξίζει τον κόπο να το κάνουμε αυτό γιατί έχω να μοιραστώ πολλά μαζί σας και θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πριν συμβεί όλο αυτό πιστεύω πως υπάρχει πάρα πολύς κόσμος. Που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω, ζω από τύχη. Τέλος πάντων, αυτό το βίντεο, όπως είπαμε και πριν θα γίνει όταν μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνέχισε λέγοντας: «Ένας άλλος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενος παιδιά είναι, όπως βλέπετε βρίσκομαι στο στούντιο για να κάνουμε αυτό το βίντεο, αλλά κυρίως γιατί προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβριο, για τον χειμώνα γενικότερα όπου στις αρχές περίπου του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν τα μαθήματα κιθάρας και εδώ στο στούντιο και τα διαδικτυακά και γενικότερα θα μπούμε σε μια ροή κανονική, από τον Σεπτέμβριο όλα αυτά».

«Να μην σας κουράζω άλλο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ κουράζομαι. Όταν μιλάω παιδιά για αρκετή ώρα νιώθω σαν να έσκαβα ένα πράγμα… Τέλος Πάντων… Λοιπόν... Συνοψίζοντας, δουλεύουμε πυρετωδώς, προετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη που θα μπούμε σε μια κανονική ροή. Όσο μπορούμε έτσι; Να είστε καλά. Ευχαριστώ για την παρέα. Να προσέχετε τους εαυτούς σας πάνω απ’ όλα κάτι που δεν έκανα εγώ και τη γλίτωσα στο...τσακ και το πληρώνω ακριβά. Γι’ αυτό… δόξα τω Θεώ να λέμε», κατέληξε.

Δείτε όλο το βίντεο εδώ: