Ελλαδα

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου: Η MORE στέκεται στο πλευρό της Παραολυμπιονίκη

Ενέργεια στον Αθλητισμό

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η MORE υποστηρίζει την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου στην απαιτητική της προετοιμασία για τη συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024

  • Advertorial

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Παραολυμπιονίκης. Στην πολύ επιτυχημένη πορεία της αποτελούν σταθμούς τα μετάλλια που έχει κατακτήσει σε αγώνες, ανά τον κόσμο, με σημαντικότερο το χάλκινο που κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 2021.

Η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Motor Oil, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, βρίσκεται δίπλα στην Ελληνίδα Παραολυμπιονίκη από το 2023. Η απόφαση της MORE να αγκαλιάσει τις προσπάθειες της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου απορρέει από την ίδια τη φιλοσοφία του Ομίλου Motor Oil, ο οποίος από το 1972 δραστηριοποιείται με γνώμονα την υποστήριξη της κοινωνίας και του ανθρώπου, με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του. Για ένα αύριο στο οποίο δεν θα στερείται κανείς την ευκαιρία να εξελιχθεί και να δημιουργήσει, αποτελώντας παράδειγμα για όλους.

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος Motor Oil υλοποιεί το Πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς και ευθύνης «Φροντίζω για τον Αθλητισμό», μέσα από το οποίο υποστηρίζει συνολικά 11 αθλητές που συμμετέχουν υπό την ελληνική σημαία στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Παράλληλα, στις αθλήτριες και στους αθλητές δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουν για το ταξίδι τους μέχρι την πρωτεύουσα της Γαλλίας, μέσα από μια σειρά podcasts 8 επεισοδίων, με τίτλο «Στην ψυχή των πρωταθλητών», η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το pod.gr. Στα επεισόδια αυτά μπορεί κανείς να ακούσει την προσωπική ιστορία, τις επιτυχίες, αλλά και όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι αθλήτριες και οι αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, στον απαιτητικό δρόμο της προετοιμασίας τους για το Παρίσι.

Γιατί πριν από κάθε επιτυχία, προηγείται απαιτητική προετοιμασία, στοχοπροσήλωση, πειθαρχία, αλλά και ήθος. Αξίες με τις οποίες πορεύεται τα τελευταία 52 χρόνια ο Όμιλος Motor Oil, συμβάλλοντας όχι μόνο στην οικονομική προοπτική της χώρας, αλλά και στην ενίσχυση της κοινωνίας με πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν να προωθήσουν την ισότητα και την συμπερίληψη.

Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Με την υποστήριξη της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου και όλων των υπόλοιπων αθλητριών και των αθλητών, η MORE του Ομίλου Motor Oil δημιουργεί τις προϋποθέσεις που επιτρέπουν στις νέες και στους νέους να αφιερώνονται στον αθλητισμό υπό συνθήκες αξιοπρεπείς. Σε ένα σύγχρονο πλαίσιο που οι αθλητικές επιτυχίες τους θα αναγνωρίζονται και οι κόποι τους θα ανταμείβονται.

 Ο Όμιλος Motor Oil δίνει, λοιπόν, ενέργεια σε 11 αθλήτριες και αθλητές, ώστε να δώσουν με τη σειρά τους τον καλύτερό τους εαυτό στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους πως η κοινωνική υπευθυνότητα μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του σύγχρονου επιχειρείν.

Προσηλωμένος στην έμπρακτη υποστήριξη της κοινωνίας, ο Όμιλος Motor Oil εύχεται καλή επιτυχία στην Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως και στους προπονητές και στα πληρώματα που τους υποστηρίζουν.

Οι συμμετοχές τους μας γεμίζουν όλες και όλους υπερηφάνεια