Ελλαδα

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

Δυο συλλήψεις

Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία 

Νέο χτύπημα σε κύκλωμα που εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία κατάφεραν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας οι αστυνομικοί. Μετά τη Σαντορίνη, όπου εντοπίστηκε μπαρ όπου οι πελάτες μπορούσαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με τις σερβιτόρες, οι αστυνομικοί κατάφεραν ένα ακόμη πλήγμα σε κύκλωμα που διέθετε τρεις νεαρές πανέμορφες κοπέλες σε ενδιαφερόμενους μέσω ιστοσελίδας που διέθεταν στο διαδίκτυο στο νησί της Μυκόνου.

Η τριμελής σπείρα, όπως προκύπτει από τις τιμές που είχαν αναρτημένες στην ιστοσελίδα τους, απευθύνονταν σε ευκατάστατους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, της Μυκόνου. Είτε για μια ώρα, είτε για ένα βράδυ, είτε για παραπάνω, όσοι έβαζαν…. Βαθιά το χέρι στην τσέπη μπορούσαν να συνερευθούν με κάποια από τις τρεις κοπέλες. Τα θύματα, όπως αποκάλυψαν στους αστυνομικούς, δεν το έκαναν με τη θέληση τους, αλλά υπό τις απειλές από τους τρεις Έλληνες, ηλικίας 31, 32 και 41 ετών.

Όπως προέκυψε από τις πολυήμερες έρευνες, αρχηγός της οργάνωσης ήταν ο 31χρονος άνδρας. Φέρεται να είχε στήσει την ιστοσελίδα όπου εμφανίζονταν πολλές φωτογραφίες των τριών γυναικών, που σε κάποιες φορούσαν μικροσκοπικά μαγιό, σε άλλες εσώρουχα και σε κάποιες ακόμη ήταν γυμνές.

Οι ευκατάστατοι πελάτες, είχαν την δυνατότητα να κανονίσουν το ραντεβού στον χώρο τους ή σε ξενοδοχείο το οποίο χρησιμοποιούσε για τα ερωτικά ραντεβού το κύκλωμα. Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί τις τελευταίες εβδομάδες, αποδείχθηκαν ορθές μετά την παρακολούθηση που έκαναν σε συγκεκριμένους χώρους. Ο 31χρονος ήταν ο υπεύθυνος, ενώ οι άλλοι δύο άνδρες 32 και 41 ετών, φρόντιζαν για τη μεταφορά των γυναικών στα ερωτικά ραντεβού.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να κλείσουν δύο ταυτόχρονα ραντεβού εμφανιζόμενοι ως πελάτες ώστε να πιάσουν επί τω έργω τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το ποσό των 3.015 ευρώ, 70 λίρες Βρετανίας, κινητά τηλέφωνα αλλά και μικροποσότητες ροζ κοκαίνης, κοκαίνης και ινδικής κάνναβης.  

Οι τρεις κοπέλες που έπεσαν θύματα του κυκλώματος, βρίσκονται υπό την προστασία της ΜΚΟ «OUR GREECE» που ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε θύματα τέτοιων περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες, με μια ογκώδη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα και ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να δώσουν τις εξηγήσεις τους.