Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση 10χρονου από την Αλεξανδρούπολη

Τα ίχνη του χάθηκαν στις 25 Αυγούστου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 10χρονος που εξαφανίστηκε από την Αλεξανδρούπολη
Εξαφάνιση 10χρονου από την Αλεξανδρούπολη

Εξαφάνιση 10χρονου από την Αλεξανδρούπολη - Τα ίχνη του χάθηκαν στις 25 Αυγούστου 

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός 10χρονου αγοριού από χώρο παιδικής προστασίας στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 25 Αυγούστου 2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στην Αλεξανδρούπολη, ο Mustafa (Μουσταφά) (ον.) Elmustafa (Ελμουσταφά) (επ.), 10 ετών, συριακής καταγωγής. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου σήμερα, 28.08.2024, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Amber Alert για την εξάφανιση 10χρονου από την Αλεξανδρούπολη

Ο Mustafa. (Μουσταφά) (ον.) Elmustafa (Ελμουσταφά) (επ.) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, 1.50 ύψος και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μπλε σόρτς και μπλε παντόφλες.

Ο 10χρονος που εξαφανίστηκε από την Αλεξανδρούπολη
Εξαφάνιση 10χρονου από την Αλεξανδρούπολη

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.