Ελλαδα

Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία

Πώς την έσωσε φίλος της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία - Πώς την έσωσε φίλος της

Απόπειρα βιασμού σε βάρος μίας 20χρονης κοπέλας σημειώθηκε σε παραλία της Σαλαμίνας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η 20χρονη είχε πάει το μεσημέρι της Δευτέρας σε ερημική παραλία της Σαλαμίνας, όπου την προσέγγισε ένας άνδρας και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία - Πώς την έσωσε φίλος της

Αμέσως, η κοπέλα προσπάθησε να διαφύγει και έτρεξε προς τη θάλασσα. Αυτό δεν πτόησε τον δράστη, ο οποίος την ακολούθησε μέσα στη θάλασσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από φίλο της 20χρονης, ο οποίος έσπευσε να την σώσει.

Σε βίντεο, το οποίο έχει αναρτηθεί στα social media, θύτης και θύμα είναι μέσα στο νερό και ο νεαρός που έχει αντιληφθεί το τι συμβαίνει προσπαθεί να σώσει την κοπέλα.

Στα πλάνα ακούγεται να λέει στην κοπέλα, να βγει έξω και στη συνέχεια απευθύνεται στο δράστη, ο οποίος ακούγεται να λέει ότι μπερδεύτηκε.

Στην συνέχεια βγήκε από την θάλασσα και ο άνδρας που ήταν έξω τον ρωτούσε αν απειλούσε την κοπέλα να την βιάσει. «Μου είπαν ότι είναι μια άλλη, αλήθεια σου λέω», του απάντησε.

Όπως είπε το θύμα της επίθεσης, ο δράστης την απείλησε ότι αν δεν ενδώσει θα την μαχαιρώσει. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.