Ελλαδα

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: «Έτρεμα, ντύθηκα κατευθείαν» - Οι περιγραφές της ανήλικης

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 44χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στον Κολωνό
Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Περιγραφές της ανήλικης για τον 44χρονο © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Βιασμός 16χρονης στον Κολωνό: Περιγραφές της ανήλικης για τον 44χρονο - Τι υποστήριξε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι περιγραφές της 16χρονης για τη συμπεριφορά του 44χρονου πατέρα του πρώην συντρόφου της, ο οποίος φέρεται να τη βίαζε στον Κολωνό. Η ανήλικη περιγράφει το πόσο χειριστικός ήταν ο 44χρονος. 

«Εγώ επειδή έτρεμα, κατευθείαν ντύθηκα και του έλεγα πάμε να φύγουμε τώρα σε παρακαλώ. Έκλαιγα. Του έλεγα πήγαινε μπροστά τώρα γιατί φοβάμαι. Δεν μπορώ ούτε να σε κοιτάξω, φοβάμαι. Δεν θέλω ούτε να σου μιλάω και τέτοια. Μου λέει: "Μην το πεις στον Π… (σ.σ. γιος). Έκανα χαζομάρα. Το ξέρω. Δεν έπρεπε να το κάνω" και έλεγε διάφορα τέτοια», υποστηρίζει η 16χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμών από τον 44χρονο στον Κολωνό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star. Μάλιστα, σε άλλο σημείο των καταθέσεών της φέρεται να είχε περιγράψει για τη συμπεριφορά του φερόμενου δράστη:

«Στην αρχή, την επόμενη μέρα, έγινε πάλι το ίδιο. Δηλαδή ξαναπήγα στον Π… στο σπίτι του να κάτσουμε, λιποθύμησε ο πατέρας του. Μετά πήγε το αμάξι, πήρε το μηχανάκι, έτρεχε, κάπου έπεσε υποτίθεται. Πήρε τηλέφωνο. Με τον Π… ανησυχήσαμε, ήμασταν όλοι μαζί. Φωνάζαμε. "Μην φύγεις. Που πας και αυτά. Αλλά έκανε τον τρελό, δηλαδή ότι έφυγε με το μηχανάκι, έπεσε, χτύπησε, ζαλίστηκε, λιποθύμησε και μας έλεγε αυτά. Τον βρήκε ο Π… κάπου τον ανέβασε σπίτι και εμένα μου έλεγε: "Εσύ θα με σώσεις. Θα μου σώσεις τη ζωή. Αυτό θέλω από σένα. Δεν θέλω κάτι άλλο».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3qwuirv1fsh)

Κολωνός: Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης

Ο 44χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του την Τρίτη (27.8). «Όταν ο γιος μου της δήλωσε ότι χωρίζουν οριστικά, αποφάσισε να πουλήσει έρωτα σε εμένα και εγώ σαν αφελής πίστεψα ότι με είχε ερωτευτεί μια νεότερη γυναίκα. Ήμουν σωματικά και ψυχικά ευάλωτος», φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, αρνούμενος την κατηγορία του βιασμού.

Ο 44χρονος επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι υπήρχε συναίνεση από τη 16χρονη στις σεξουαλικές πράξεις και πως διατηρούσαν δεσμό, που ήταν γνωστός στους οικείους του. Γι’ αυτόν τον λόγο, όπως είπε, χώρισε με τη σύζυγό του. Φέρεται να υποστήριξε πως το κίνητρο της 16χρονης ήταν η εκδίκηση για τον χωρισμό της με τον γιο του και επέλεξε αυτόν ως το ευκολότερο θύμα. Μάλιστα, επέμεινε ότι ουδέποτε απείλησε τη 16χρονη και πως είναι αβάσιμες οι αιτιάσεις ότι θα έκανε κακό στον πατέρα της. Αντιθέτως, απέδωσε τα περί βιασμού στον φόβο που είχε η ανήλικη να παραδεχθεί στον πατέρα της ότι διατηρούσε δεσμό μαζί του και υποστήριξε πως η συμπεριφορά της δεν ανταποκρίνεται σε θύμα βιασμού, αλλά μια σε ευτυχισμένη και χαρούμενη κοπέλα.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να φανεί ότι διατηρούσαν σχέση και ουδέποτε η 16χρονη έπεσε θύμα βιασμού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d3r9wpmhdrhl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.