Ελλαδα

Πύργος: Παρελθόν βίας έχει ο γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη όταν εκείνη του πάτησε το πόδι

«Φοβάμαι ότι θα μου τη φέρουν νεκρή» λέει η μητέρα της νύφης

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Πύργος: Αποκαλύψεις για τον γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη - «Φοβάμαι ότι θα μου τη φέρουν νεκρή» λέει η μητέρα της νύφης

Ένας γάμος που στιγματίστηκε από σκηνές ντροπής που διαδραμίστηκαν στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας κατά τη διάρκεια του μυστηρίου έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (25.08) στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου στον Πύργο και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», η νύφη - κατά το έθιμο - πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να γυρίζει προς το μέρος της νύφης και να την χαστουκίζει. Αμέσως οι συγγενείς της νύφης επιτέθηκαν στον γαμπρό, το μυστήριο διακόπηκε και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ο κόσμο έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της αστυνομίας.

Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.

Πύργος: Παρελθόν βίας έχει ο γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη όταν εκείνη του πάτησε το πόδι

Η νύφη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega μίλησε στην εκπομπή Livenews τονίζοντας πως ότι δεν τη χαστούκισε ο γαμπρός, παρά μόνο την έσπρωξε.

«Ισχύει ότι η δική μου πλευρά δεν ήρθε. ΟΚ. Μπορεί να το θεώρησε προσβολή που σηκώθηκε και έφυγε ο γαμπρός», είπε στην εκπομπή η νύφη για το γλέντι που ακολούθησε το επεισοδιακό μυστήριο.

«Παλιά τη χτυπούσε, είχαν φτάσει στα δικαστήρια» λέει η μητέρα της νύφης

Στην ίδια εκπομπή του Mega μίλησε και η μητέρα της νύφης από τον Πύργο και έφερε στο φως νέες πληροφορίες για το παρελθόν του γαμπρού.

«Τον πάτησε στον γάμο και γυρνάει και της έδωσε μια σφαλιάρα, πέφτει κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πάει να φύγει. Ο πατέρας του η μάνα του αμέτοχοι όλοι, να φύγει το παλικάρι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία ‘δεν μπορώ να επέμβω, αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία. Τι να κάνω εγώ τώρα πού να πάω;», αναρωτιέται.

Και προσθέτει: «Ήμουν μέσα, απέναντι του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο, της λέω: θα κάνεις αυτό το πράγμα» και μου λέει: ναι και μπήκε μόνη της, με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε είναι ενήλικη αφήστε τη. Να μου τη φέρουνε πεθαμένη θα τους διαλύσω», ξεσπά.

Όπως λέει, ο γαμπρός «ούτε γραβάτα δε φόραγε, ήταν έτοιμος για ξύλο. Δεν ήθελε να κάνει τον γάμο την παραμονή το βράδυ. Γιατί εγώ είμαι παντρεμένη δεύτερη φορά, έχω δεύτερο άντρα, να μην παρουσιαστεί ο άντρας μου πουθενά στη φωτογραφία, γιατί του χρόνου λένε μπορεί να έχω άλλον… Είμαι ακόμα νοσοκομείο, γιατί χθες το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με ενέσεις ήμουνα και με χάπια για να μπορώ να στέκομαι όρθια».

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του στη νύφη.

«Τα περιστατικά βίας μεταξύ του γαμπρού και της νύφης υπήρχαν πάλι πριν δύο, τρία χρόνια, τα παραβλέψανε όλα, αποφασίσανε να κάνουνε το παιδάκι και να παντρευτούνε. Ο γαμπρός απ’ ότι φαίνεται, επέμβαινε στην κόρη μου, εγώ αυτό κατάλαβα και με αυτό που είδα», αναφέρει.

»Στον εισαγγελέα υπάρχουν περιστατικά, τα οποία αναίρεσε η κόρη μου γιατί ήταν έγκυος. Παλιά την χτυπούσε και υπάρχουν στα δικαστήρια και στην εισαγγελία. Πηγαίναμε και αναιρούσαμε τα δικαστήρια, με την κοιλιά στο στόμα πήγε και τα αναίρεσε. Έχει ξαναγίνει αυτό παλιά, πριν τρία χρόνια».